ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior redovisningsansvarig till Brenntag Nordic i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Senior redovisningsansvarig till Brenntag Nordic i Malmö

I denna tjänst får du stora möjligheter att utforma och utveckla din roll tillsammans med Financial Manager Pia Holst, som du också rapporterar till. Här finns det alltid nya saker att ta tag i och att lära. Vi söker dig som tycker om en föränderlig miljö och som trivs med att jobba i en bred roll där du dessutom får möjligheten att koordinera ett redovisningsteam om tre personer.

Tjänsten är placerad på det nordiska huvudkontoret i alldeles nybyggda Point Hyllie strax utanför Malmö, och Brenntag erbjuder en hybridlösning för den som har önskan om att jobba på distans ett par dagar i veckan.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Momsavstämning, deklaration samt intrastat för det finska bolaget
  • IFRS16 (bokföring, avstämning, kontroll leasingavtal, hantering leasingfakturor)
  • Lageravstämning
  • Rapportering och utveckling av rapporteringsprocessen
  • Samordningsansvar bokslutsavstämningar
  • Reservationer
  • Delaktig i bokslutsarbetet (månads, kvartals samt års-bokslut)
  • Kontroll av månadsresultat
  • Bollplank till Financial Manager

 

Har vi fångat ditt intresse?

För att trivas i rollen ser vi att du har en bred erfarenhet inom yrket och har goda kunskaper inom redovisning och moms. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet från en liknande roll. Ditt IT-intresse är relativt stort och du tycker om att skapa struktur samt processer och rutiner. Du jobbar självständigt och proaktivt och ser dig själv som en lösningsorienterad och prestigelös doer. Vi ser att du är kommunikativ och tar dig fram i organisationen på ett smidigt sätt. Erfarenhet från SAP är meriterande och du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Erfarenhet från en större koncern är meriterande, likaså det finska språket.

 

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Brenntag Nordic med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 johanna.andersson@mpya.se eller Anna Gaetani Nordin på tel. 072-9997347 anna.nordin@mpya.se

 

Dela detta jobb

Senior redovisningsansvarig till Brenntag Nordic i Malmö

Mpya Finance AB