ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du vara med och göra skillnad inom lantbruk och grön näring? Som senior rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder arbetar du med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa kunder inom vårt lantbrukssegment att utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 

  • Uppdrags- och kundansvar

  • Kors- och merförsäljning samt bidra med din kompetens till andras kunduppdrag

  • Upprätta kapitalvinstberäkningar, deklarationer, bokslut, kalkyler och EU-ersättningar

  • Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning 

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Anna Ekman berättar:

På kontoret i Ulricehamn blir du en del av ett team på 9 medarbetare. Som grupp värdesätter vi samarbete och att trivas på jobbet och med våra kunder. Tillsammans så strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att vi tillsammans utvecklas och skapar resultat och förväntar mig engagemang och vilja att utvecklas och prestera av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du 

  • Utbildning som lantmästare, agronom eller motsvarande arbetslivserfarenhet

  • Stort yrkesmässigt engagemang

  • Bred erfarenhet av rådgivning inom lantbrukssegmentet

Du trivs med att ha ett helthetsansvar för dina uppdrag och är trygg med att leda andra människor i deras arbete och ha en mer central roll i ett team. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund. Arbetsplatsen är kontoret i Ulricehamn, men det kommer att krävas att kunna arbeta även på andra kontor, vilket innebär krav på körkort och tillgång till egen bil då övriga kommunikationsmöjligheter inte är optimala. 

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta kontorschef Anna Ekman, anna.ekman@ludvig.se eller tel. +4632117388

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Lantmästare, redovisningskonsult, redovisning, redovisningsekonom, accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor

 

 

Logo

Senior rådgivare lantbruk | Redovisningskonsult, Ludvig & Co i Ulricehamn

Företag Ludvig & co AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb