ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior rådgivare lantbruk | Redovisningskonsult

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Senior rådgivare lantbruk | Redovisningskonsult

Vill du vara med och göra skillnad inom lantbruk och grön näring? Som senior rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) i Västerås är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder arbetar du med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa kunder inom vårt lantbrukssegment att utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 

  • Uppdragsansvar, kundansvar och eventuellt storkundsansvarig

  • Kors- och merförsäljning samt bidra med din kompetens till andras kunduppdrag

  • Upprätta kapitalvinstberäkningar, deklarationer, bokslut, kalkyler och EU-ersättningar

  • Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning 

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Därför kommer du trivas hos oss

Biträdande Regionchef Håkan Gyllensvaan berättar:

På kontoret i Västerås blir du en del av ett team på 15 medarbetare. Som grupp värdesätter vi öppenhet och tillsammans så arbetar vi på ett engagerad sätt. Som chef drivs jag av att se medarbetare utvecklas och skapa kundrelationer och förväntar mig engagemang och eget ansvarstagande av mina medarbetare. Viljan av att skapa nya affärer och kundvärde är a och o i vårt arbetssätt. Vill du vara med på vår tillväxtresa och påverka med din erfarenhet och driv, välkommen!

Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas! Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas. 

För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du 

  • Utbildning som lantmästare, agronom eller motsvarande arbetslivserfarenhet

  • Stort yrkesmässigt engagemang

  • Bred erfarenhet av rådgivning inom lantbrukssegmentet

Du trivs med att ett helthetsansvar för dina uppdrag och är trygg med att leda andra människor i deras arbete och ha en mer central roll i ett team. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Biträdande Regionchef Håkan Gyllensvaan, hakan.gyllensvaan@ludvig.se eller tel. +46 70 568 79 69.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!  

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Lantmästare, redovisningskonsult, redovisning, redovisningsekonom, accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor

Dela detta jobb

Logo
Senior rådgivare lantbruk | Redovisningskonsult

LUDVIG & CO