ekonomijobb.se

Senior projektledare Kundprojekt

Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Senior projektledare Kundprojekt

På Länsförsäkringar gillar vi projekt! Och vi gör massor! På enheten Kund- och kanalstöd fokuserar vi extra på kunderna och är en grupp projektledare som hjälper varandra att komma framåt i vår strävan mot marknadens bästa kundmöte. Spännande och utmanande projekt väntar om hörnet och nu behöver vi dig.

Om jobbet
Länsförsäkringar är kundägt och det märks i det vi gör. Kundnyttan genomsyrar allt vi arbetar med och skapar. Genom tidigare projektledarroller i projekt där du arbetat utifrån agila principer förstår du vikten av lagarbete och du kommer ha stor nytta av din förmåga att styra dig själv och projekten i en föränderlig verksamhet.

Som agil Projektledare på Länsförsäkringar hamnar du hos ett gäng som brinner för kundmötet. Vi är nyfikna och öppna för att testa nytt och har en stabil organisation i ryggen. Hos oss kommer du att jobba med projekt som möjliggör för Länsförsäkringsgruppen att komma ännu närmre kunderna tillsammans med hela Länsförsäkringsgruppen. Är du redo att hjälpa oss att bli ännu bättre? 

Utbildning och erfarenhet
Vi ser gärna att du har en akademisk examen eller motsvarande men det är inget krav. Lång  erfarenhet från liknande roll i finansbranschen är också meriterande. Du har många års erfarenhet från projektarbeten där du helt- eller delvis ansvarat för projekt eller program.

Vem är du?

Vi tror att du känner igen dig i många av punkterna nedan, men även att du kan bidra med andra perspektiv och kunskaper än de vi tänkt ut nedan: 

  • Arbetat inom områden som löper över flera verksamheter och affärsområden
  • Gärna arbetat inom med kundprojekt i försäkring och/eller bank
  • Ha förståelse för hur affär, IT och kundkunskap skapar värde tillsammans
  • Du är lyhörd och samtidigt drivande och beslutsför och ser att affärsnytta- och kundkunskap hör ihop.
  • Du har förmåga att skapa förtroende och gott samarbete mellan kollegor och intressenter.
  • Du är kommunikativ och leveranssäker, är lösningsorienterad och driver projektet framåt genom att få människor att jobba tillsammans.
  • Du är strukturerad och tycker om att jobba agilt.
  • Du har god kännedom om och god erfarenhet av SAFe och olika projektmetoder, processer och verktyg som finns på marknaden

Om oss
Kund- och kanalstöd är en affärsenhet inom Länsförsäkringar AB som ansvarar för att skapa bästa möjliga förutsättningar i kundens olika möten med oss. Här får du kollegor som brinner för kunddriven utveckling. Du kommer att tillhöra avdelningen Utveckling som ansvarar för utveckling av Länsförsäkringars kundmöten såväl.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  

Mer information och ansökan 
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.  

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2019-09-29

Arbetsplats
Stockholm

Kontaktperson

Peter Svanfeldt 
Chef

Linnéa Niklasson 
Facklig representant Forena
08-588 413 81

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Dela detta jobb

Senior projektledare Kundprojekt

Länsförsäkringar AB