ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Senior Projektinköpare

Ansök nu

Senior Projektinköpare

Serneke erbjuder

När du börjar arbeta hos oss kommer du märka att Serneke präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar, mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Som projektinköpare arbetar du som produktionsnära stödfunktion med huvudsaklig uppgift att understödja Sernekes projekt med inköp. Vi genomför projektspecifika upphandlingar med principen att med god affärsmässighet och miljöhänsyn söka erhålla maximalt slutgiltigt värde av varje avtal och affärsuppgörelse. I rollen som projektinköpare är du en nyckelspelare i detta arbete.

Du erbjuds en stimulerande arbetsplats där vår företagskultur och entreprenörsandan är starkt närvarande i det dagliga arbetet. Serneke präglas av engagemang och framåtanda, mod, respekt och enkelhet. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar. Vi bygger för nästa generation och har kul under tiden. Vår inköpsorganisation växer och utvecklas, vill du vara med på resan? Vi söker en projektinköpare som kommer utgå från vårt kontor i Helsingborg och vara nära den lokala marknaden för att säkra våra affärer. Det inköpsteam du blir del av, och självklart har tätt samarbete med, utgår från regionkontoret i Malmö. 

Din profil

Vi söker dig med 5-10 års erfarenhet i byggbranschen samt 3-5 års erfarenhet av inköp som gett dig en trygghet och självständighet i alla delar av inköpsprocessen. För att lyckas i rollen har du ett arbetssätt som präglas av långsiktighet och helhetssyn. Du är affärsdriven och förstår vikten av ekonomiskt fördelaktiga affärsuppgörelser för projektens resultat. Du driver dina processer framåt och är lyhörd för projektens behov. Då tjänsten innebär många kontaktytor såväl internt som med den externa marknaden bör du vara utåtriktad och social samt ha en god samarbetsförmåga. I rollen kommer du besöka projekt över hela region Syd, därför är körkort och egen bil ett krav.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Reza Rad, ansvarig rekryteringskonsult, på reza@linkz.se eller 010-16 00 640. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Dela detta jobb

logo
Senior Projektinköpare

Linkz AB