ekonomijobb.se

logga

Senior pensionsadministratör till Aon

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Senior pensionsadministratör till Aon

Har du erfarenhet av att arbeta med liv- och pensionslösningar och vill ta nästa steg i din karriär inom en global organisation?
Vi på Aon söker nu en senior administratör till Health & Benifit på Aon

I rollen kommer du arbeta inom Health & Benefits som arbetar med tjänstepensionslösningar samt närliggande försäkringslösningar till våra företagskunder.

Arbetsbeskrivning

Som senior administratör hos oss på Aon har du övergripande ansvar att ge service och administrativ support mot våra kunder samt kollegor internt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Sätta upp administrativa processer mellan Aon och våra kundföretag

  • Löpande administration gällande bland annat personal- och löneändringar hos kundföretagen

  • Administrera flyttblanketter

  • Provisionsrapportering

  • Delta på kundmöten tillsammans med våra konsulter

  • Uppdatera våra system för globala kunder/försäkringssystem

  • Kundbeställda utredningar samt övrig administrativ support

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från en administrativ tjänst inom pension- och försäkringsbranschen, där du arbetat administrativt med tjänstepensioner. Aon är ett internationellt bolag där du dagligen har kontakt med kollegor och kunder både på svenska och engelska, varför det är av vikt att du har en god kommunikationsförmåga på båda språken. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i Excell för att kunna hantera provisionsrapporter och stora filer med personaländringar.

Som person är du ordningsam och strukturerad, du finner det viktigt med kvalitet i ditt arbete. Du har ett eget driv och kan självständigt planera ditt arbete, samtidigt som du är hjälpsam, lojal mot ditt team och har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen arbetar du med en hög professionell nivå och god service gentemot kunder såväl som interna kollegor ligger naturligt för dig.

Våra värderingar bygger på teamwork, entreprenörskap och affärsmässighet och det är viktigt att du delar vår kundfokuserade företagskultur.

Vi erbjuder

På Aon arbetar vi i team där respektive teammedlem tillför kunskap inom sitt kompetensområde, för att på bästa sätt möta kundernas förväntningar och behov. Vi har ett unikt globalt nätverk med erfarna specialister inom försäkringsområdet.

Vi på Aon tar hand om och satsar på vår personal, exempelvis arbetar vi ständigt med utbildning och utveckling tillsammans. Hos oss får du möjligheten till att bredda dina kunskaper inom pensionslösningar och får möjlighet att skapa ett internationellt nätverk, då du har kontakt med dina kollegor runt om i världen.

I denna roll kommer du arbeta i teamet Health & Benefits tillsammans med 13 kollegor och vara placerad på vårt kontor på Vallhallavägen i centrala Stockholm.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Intervjuer i denna process kommer påbörjas v.31 men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail

Om Aon

Aon är en ledande internationell konsult- och försäkringsförmedlare inom försäkring, risk management och HR. Våra uppdragsgivare är stora företag med höga krav på proaktivitet, kompetens och engagemang inom risk- och sakförsäkringsfrågor. För att leverera våra tjänster krävs kompetenta medarbetare med stort intresse för riskhanteringsfrågor och internationell affärsverksamhet.

 

Dela detta jobb

logga
Senior pensionsadministratör till Aon

Jurek