ekonomijobb.se

logga

Senior och driven redovisningsekonom med känsla för service

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-12-16

Ansök nu

Senior och driven redovisningsekonom med känsla för service

NORIAN är en tjänsteleverantör inom redovisning, lön och automatisering med målet att leverera smartare och bättre tjänster till sina kunder. Bolaget står nu inför en spännande tillväxtresa och behöver därför stärka upp sin organisation som kännetecknas av entusiasm och framåtanda.

Vi söker nu en engagerad och affärsinriktad ekonom som med kompetens och målfokus ska ansvara för leveransen till våra kunder. Är du dessutom positiv och handlingskraftig med hög social kompetens kommer du passa bra in i vårt team.

Arbetsuppgifter

I din roll som Service Manager kommer du ha fokus både på befintliga och nya kunder och även ansvara för kvalitetssäkring och effektivisering av processer. Du kommer på ett ansvarsfullt och engagerat sätt delta i att bygga upp verksamheten och växa med bolaget.

Sälj är en viktig del av rollen som Service Manager och du skall känna dig bekväm med att självständigt åka ut till företag för att presentera NORIAN och våra tjänster samt att förhandla nya avtal.

Dina arbetsuppgifter innebär bl.a.

  • Ansvarar för leverans till berörda kunder
  • Koordinera och kvalitetssäkra leverans till kund
  • Automatisera och förbättra processer både internt och till kund
  • Utveckla samarbetet och säkerställ kompetensnivå och effektivitet med leveransteam i Polen och Litauen.
  • Analysera och proaktivt förbättra KPI:er tillsammans med leveransteam
  • Säkerställa att vi följer lagar och regler samt att både NORIANS och kundens policies efterföljs

Vem är du?

Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och lön då du ska kunna stötta inom båda områdena. Du har tidigare erfarenhet av förändringsarbeten som ex. systembyten eller processförändringar. Har du även erfarenhet av att arbeta med både interna och externa kunder tex Shared Servicecenter är det meriterande. Du har en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett tydligt och coachande sätt, en entusiasm att vilja bidra med teamkänsla och en öppenhet för förändringar.

Du tar egna initiativ för att NORIAN skall växa. Du söker upp nya potentiella kunder för att presentera NORIAN samt våra tjänster och du känner dig trygg i att förhandla nya avtalskunder. Du förstår värdet av att säkerställa en hög och jämn kvalitet och att ge service både internt och externt. Du är strukturerad, ansvarstagande samt initiativtagande. Du har förmågan att se såväl detaljer som helheten vilket gör det lätt för dig att prioritera rätt. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i olika ERP- och workflowsystem samt goda kunskaper i Excel. Mycket goda kunskaper i engelska samt nordiska språken är meriterande.

Vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande roll i ett etablerat bolag i tillväxt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor i Sundbyberg. I denna rekrytering samarbetar Norian med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

NORIAN utför tjänster inom lön, ekonomi och robotisering. Vi har 550 anställda och finns i 6 länder i Nordeuropa, med över 1000 kunder (https://norian.se ). Vi har lång erfarenhet inom de flesta branscher och utför tjänster för både små och stora företag.

Vårt mål är att förenkla ekonomi- och löneprocesser för våra kunder genom våra kunniga och professionella medarbetare samt smarta IT-lösningar!

Dela detta jobb

logga
Senior och driven redovisningsekonom med känsla för service

Jurek