ekonomijobb.se

Senior managementkonsult med inriktning risk till Omeo

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Senior managementkonsult med inriktning risk till Omeo

Vi söker dig som har erfarenhet från den finansiella sektorn och som vill verka i en kund- och utvecklingsorienterad konsultroll. Du delar vår ambition om att leverera verkligt värde till våra kunder genom att vara med och bidra till genomförandet i praktiken. Du gillar variation och utmaningar. Du attraheras av att tillhöra en konsultorganisation med många erfarna kollegor, där du ges stort eget ansvar samt utrymme att bidra och påverka.

Rollen innebär genomförande av kvalificerade konsultuppdrag, med fokus på riskområdet, till våra kunder inom den finansiella sektorn. Uppdragen varierar i längd och innehåll, men utmärkande är att du ges möjligheten att gå in på djupet och driva utveckling i nära samarbete med våra kunder.

Uppdragen kan handla om att utveckla och förbättra en riskfunktion, upprätthålla en riskkontrollfunktion på outsourcad eller interims basis, modellera finansiella risker inklusive stresstester och scenarioanalyser, bistå i företagens interna kapital- och likviditetsutvärdering. Vi arbetar brett med alla finansiella risker samt operativa risker.

Din profil
Du har en akademisk utbildning som ekonom eller ingenjör. Efter studierna har du minst 10 års arbetslivserfarenhet inom den finansiella sektorn. Troligtvis arbetar du idag som riskkonsult, alternativt i en riskroll på ett bolag inom finansiell sektor. Du har intresse av att arbeta såväl utvecklande som rådgivande kopplat till våra kunders riskhantering och riskkontroll. Du har förmåga att bistå såväl i kvalitativa som kvantitativa frågeställningar. Du har mycket god analytisk förmåga och kunskap om finansiella instrument.

Du kan ta en ledande roll i våra uppdrag mot kund. Du har förmåga att bidra i vårt sälj- och affärsutvecklingsarbete inom riskområdet.

Du som person
För att trivas i rollen delar du Omeos engagemang för att lösa kunders problem. Som person är du van att både arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du är analytisk med stor drivkraft att hitta lösningar och tar stort eget ansvar för komma framåt i dina projekt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du är även en tillitsfull person som alltid levererar ditt arbete med en hög kvalitet.

Omeo erbjuder dig

  • Möjlighet att tillhöra en konsultfirma som arbetar med stort fokus mot den finansiella sektorn.

  • Möjlighet att få arbeta i komplexa och utmanande uppdrag och utveckla din specialistkunskap men också möjligheten att bredda dig genom kompetensöverföring och lagarbete.

  • Arbete i en miljö där hög grad av professionalism och högt kunskapsinnehåll förenas med balans mellan arbete och fritid.

  • Gemenskap i en icke-hierarkisk organisation där alla ges möjlighet att bidra och påverka.

  • Konkurrenskraftiga och trygga ekonomiska villkor.

  • Möjlighet till delägarskap.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Omeo Financial Consulting med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Alexandra af Winklerfelt på Prodiem, tfn 073-922 61 72 eller Caroline Björk på Prodiem, tfn 073-303 34 66. Välkommen med din ansökan!

Omeo Financial Consulting (Omeo) tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster med fokus mot kunder i den finansiella sektorn. Sedan 2002 har vi hjälpt företag med projekt- och förändringsledning samt specialistkompetens i vår nisch. På Omeo arbetar idag 25 anställda och vi har därutöver ett nära samarbete med specialiserade underkonsulter. Vi är ett oberoende medarbetarägt företag som strävar efter att vara det självklara valet för våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Nyligen flyttade vi till ett nytt ljust kontor i en av Hötorgsskraporna centralt i Stockholm. Läs mer på www.omeo.se.

 

 

 

Dela detta jobb

Senior managementkonsult med inriktning risk till Omeo

Prodiem