ekonomijobb.se

Logo

Senior lönekonsult till spännande uppdrag på 1 år

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-12-19

Ansök nu

Senior lönekonsult till spännande uppdrag på 1 år

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom löneområdet och som tidigare gjort/koordinerat nordiska löner. Är du en lösningsorienterad person som alltid kommer med nya idéer och initierar förbättringsarbeten? Har du en stark servicekänsla och är du ute efter ett nytt uppdrag med start i januari 2020? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en lönekonsult för ett uppdrag på initialt 1 år, med placering i centrala Stockholm. Du kommer att vara ansvarig för att koordinera lönerna för de nordiska länderna, och ha tät kontakt med kundens externa lönebyrå – för att säkerställa att underlaget såväl som utfallet är korrekt. Vidare söker vi en person som vill se över hur företaget arbetar med lön, och både initiera och genomföra förändrings- och förbättringsarbeten.

Din profil
Vi söker dig som är en senior lönekonsult och som älskar att driva förändrings- och förbättringsarbeten. Du har tidigare erfarenhet av nordiska löner och känner dig bekväm i rollen som kravställare.

Som person är du professionell, engagerad och driven. Du gillar att ge service, och är duktig på att förklarar så att andra förstår. Vidare kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds ett spännande uppdrag på ett internationellt företag i city. Uppdraget förväntas startas i januari 2020 och pågå initialt 1 år, med chans till förlängning.

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om bolaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller.

Dela detta jobb

Logo
Senior lönekonsult till spännande uppdrag på 1 år

Jurek Bemanning