ekonomijobb.se

Logo

Senior lönekonsult med start omgående

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-12-19

Ansök nu

Senior lönekonsult med start omgående

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom löneområdet och som tidigare arbetat med nordiska löner. Har du en stark servicekänsla och är du ute efter ett längre uppdrag med start omgående? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en senior lönekonsult för ett uppdrag på initialt 1 år, med placering i Solna. Du kommer att vara ansvarig för att koordinera lönerna för de nordiska länderna, och ha tät kontakt med kundens externa lönebyrå – för att säkerställa att underlaget såväl som utfallet är korrekt. 

Din profil
Vi söker dig som är en senior lönekonsult och som har tidigare erfarenhet av nordiska löner, samt känner dig bekväm i rollen som kravställare.

Som person är du professionell, engagerad och driven. Du gillar att ge service, och är duktig på att förklarar så att andra förstår. Vidare kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds ett spännande uppdrag på ett internationellt företag i Solnaområdet. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå ett år framöver.

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om bolaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

Logo
Senior lönekonsult med start omgående

Jurek Bemanning