ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Koncernredovisningsekonom till Accountor i Lund

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Senior Koncernredovisningsekonom till Accountor i Lund

Välkommen till ett starkt och erfaret team som tillsammans utvecklar ett av Accountors viktigaste affärsområden. Med ett varmt, öppet klimat hjälps man åt att bli bättre och utvecklas tillsammans! Accountor söker dig som har erfarenhet av koncernredovisning och som har förståelse för fastighetsbranschen.  

Du rapporterar till Malin Nordfjäll, Team Manager, och kommer ingå i ett härligt team om 7 seniora konsulter. På Accountor i Lund jobbar ca 30 medarbetare. De sitter i fina lokaler i ”the Spark” på Medicon Village.

Här är rollen för dig som söker en ansvarsfull och varierande roll i ett bolag som erbjuder work-life-balance, fina förmåner och möjligheten att jobba hemifrån.  

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • Ansvar för konsolidering och kvalitetssäkring av kunders legala månads-, kvartals- och årsbokslut.

  • Arbeta med delårsrapporter och årsredovisning enligt IFRS.

  • Arbeta med och utveckla kundspecifik rapportering.

  • Rådgivning mot kund.

  • Medverka i interna projekt för att utveckla processer och rutiner.

Vem söker vi?
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och cirka 3-4 års erfarenhet av koncernrapportering och koncernredovisning. Du har erfarenhet av fastighetsbranschen. Har du även erfarenhet av IFRS är det meriterande så även erfarenhet av Aaro. Du är intresserad av system och tycker att det är roligt att förbättra och effektivisera. Som person är du positiv, ödmjuk och serviceinriktad. Vidare är du ansvarstagande och noggrann. Du är prestigelös och trivs med att samarbeta med olika funktioner.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Accountor med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 eller mejl amelie.rijpma@mpya.se eller Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mejl johanna.andersson@mpya.se.

Dela detta jobb

Senior Koncernredovisningsekonom till Accountor i Lund

Mpya Finance AB