ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Senior kategorianalytiker

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Senior kategorianalytiker

ValueOne söker en erfaren senior kategorianalytiker till ett 12 månader långt konsultuppdrag hos en av våra kunder verksam inom energibranschen med placering i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen

I rollen som senior kategorianalytiker ska du stötta organisationen med prognoser och analyser inom kategoristyrt inköp, spend och inköpsavvikelser (PPV). Ditt uppdrag är att analysera, värdera och sammanställa information rörande övergripande finansiella kostnads- och intäktsanalyser, kategori- och marknadsanalyser.

Erfarenhet och kompetens

Detta är en avancerad analytikerroll som kräver flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och goda insikter i kategoristyrt inköp och spendanalys. För att bli aktuell för uppdraget bör du ha en bakgrund inom supply chain och inköp samt en akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi eller supply chain. Mycket god kunskap och kompetens i Excel ett krav. Vidare är gedigen informationshanterings- och analyskunskap om inköp och supply chain ett måste.

Vi söker dig som är en driven problemlösare med ett analytiskt sinnelag som är van att utveckla strukturer. Du är affärsinriktad och strategisk men även innovativ i ditt tänkesätt och tvekar inte att ta egna initiativ. Du har lätt för att kommunicera med andra och har ett stort intresse för att driva och genomföra förbättringar.  

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.   

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Senior kategorianalytiker

ValueOne AB