ekonomijobb.se

Logo

Senior HR-koordinator med inriktning Comp&Ben

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-27

Ansök nu

Senior HR-koordinator med inriktning Comp&Ben

Vi söker dig som har god erfarenhet av löneadministration och som tidigare arbetat i en nordisk kontext. Är du en lösningsorienterad person som trivs i en föränderlig miljö, där du får stora möjligheter att påverka och driva ditt område självständigt? Är du redo för en ny utmaning i januari 2020? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en senior HR-koordinator med inriktning Compensation & Benefits, för ett uppdrag på ett år. I rollen kommer du att vara ytterst ansvarig för företagets lönehantering och avtal mot den externa löneparten – för samtliga nordiska länder. Du kommer att ha en tät kontakt med lönebyrån och säkerställa att underlaget såväl som utfallet är korrekt. Vidare kommer du att hantera alla pensioner och försäkringar på nordisk nivå, och vara organisationen kontaktperson i lönerelaterade frågor.

Som HR Specialist hos vår kund kommer du även att hantera löpande HR-arbete såsom uppdateringar i HR-systemet, utfärdande av intyg, tjänstebilsadministration, uppdateringar av personalhandbok och policys m.m.

Du kommer att vara en del av företagets härliga HR-team, men även ha ett tätt samarbete med ekonomi samt andra externa leverantörer.

Din profil
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, och som är självständig i hela löneprocessen. Har du arbetat i en koordinerande roll i en nordisk kontext tidigare, ser vi det som starkt meriterande.

Vi tror att du är en person som har en god förmåga att se helheten – och som gillar att driva förbättrings- och utvecklingsarbeten! Du är professionell, relationsbyggande och känner dig bekväm i rollen som kravställare. Vidare gillar du att ge service och ät duktig på att förklara komplexa situationer så att andra förstår. Rollen kräver att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Du erbjuds ett spännande uppdrag på ett internationellt företag i centrala Stockholm. Uppdraget förväntas startas i januari 2020 och pågå initialt 1 år, med chans till förlängning.

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om bolaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Lönebyrå, Lönesystem, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, HR Specialist, Compensation & Benefits, Norden, Nordiskt.

Dela detta jobb

Logo
Senior HR-koordinator med inriktning Comp&Ben

Jurek Bemanning