ekonomijobb.se

Logo

Senior HR BP

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Senior HR BP

Vår kund som sitter i Kista behöver nu stärka upp sitt svenska HR Business Partner Team. 

Drivs du av att arbeta med strategiska HR frågor? Vill du jobba på ett lönsamt, innovativt företag inom IT som år efter år utmärker sig för att vara en attraktiv arbetsgivare genom att erhålla prestigefulla priser för mångfalds & inkluderingsarbete? Då kan du vara rätt konsult för oss?

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som HR Business Partner kommer du vara placerad i Kista. Du kommer att stötta ledarna inom ett eller flera av våra affärsområden inom ramen för olika frågor som är HR relaterade, t.ex Talent Review, Performance Management och Lönerevision. Du kommer också ha en nära dialog med våra fackliga representanter och förhandla med dem direkt vid behov.

Rollen innebär stort eget ansvar samt möjlighet till personlig utveckling. Som HR Business Partner kommer du att ingå i företagets svenska HR team, du rapporterar till Human Resource Direktören för Sverige och tillhör den Nordeuropeiska HR-organisationen. Tillsammans med resten av HR teamet driver de centrala, strategiska initiativ kring mångfald, EVP/MVP, Ledarskapsutveckling samt Talangprogram.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll
Vi söker dig som har en akademisk examen och minst 5 års erfarenhet av strategiskt HR arbete, gärna från annan global IT & Konsult leverantör. Du är van att jobba strategiskt och självständigt, men gillar att vara på kontoret för den sociala samvaron.

Då rollen innebär daglig kommunikation med ledare, kollegor och kandidater på svenska och engelska, är det ett krav att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Erfarenhet från konsultbranschen är meriterande.

Som person gillar du kombinationen av att jobba både strategiskt och operativt och du trivs i en rådgivande roll där du är en viktig kugge i organisationens ledningsgrupp. Du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Som person är du driven, social, strukturerad och noggrann, men framförallt vill du göra skillnad!

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående via Jurek Rekrytering & Bemanning och som beräknas pågå i 3-6 månader med goda chanser till förlängning eller anställning om rätt förutsättningar finns. Företaget är placerade i Kista i moderna lokaler. Låter detta intressant för dig får du gärna höra av dig till Cecilia som håller i detta konsultuppdrag. Henne når du på cecilia.hasslev@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Senior HR BP

Jurek Bemanning