ekonomijobb.se

Senior Group Financial Controller till Humana

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-08

Ansök nu

Senior Group Financial Controller till Humana

Är du en engagerad och självgående Koncernredovisningsekonom som söker utveckling? Vill du jobba i en dynamisk organisation med stort engagemang där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Då kan rollen som Senior Group Financial Controller på Humana vara något för dig!

Om rollen

I rollen intar du en nyckelroll hos Humana, där du huvudsakligen kommer att hantera följande arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för koncernredovisning och konsolideringen av koncernens bolag i Sverige, Norge, Finland och Danmark
  • Ansvarig för att koncernens redovisningsprinciper är i enlighet med IFRS
  • Delaktig i kvartalsrapportering och upprättande av årsredovisning
  • Kvalitetssäkring av finansiell information från dotterbolagen
  • Driva effektivisering och därigenom höja rapporterings- och konsolideringsprocessen till nästa nivå

Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om ca 10 personer och rapportera till Group Finance Director samt vara placerad på Humana huvudkontor som är beläget i Stadshagen i Stockholm. Verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Din Profil
Vi söker efter dig som är driven och har en god förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv men även ha god förståelse för detaljerna. Du har en akademisk examen och har arbetat i ett flertal år i liknande tjänst. Du har mycket goda kunskaper om aktuella redovisningsregler, framförallt IFRS och det är meriterande om du har erfarenhet från börsnoterade bolag.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Du är en positiv, engagerad och prestigelös person som tar stort ansvar för vad du presterar. Du gillar att få saker gjorda och kan arbeta självständigt med rätt prioriteringar. Vidare har du bra sinne för struktur samt trivs i en dynamisk och utvecklande miljö. På Humana är samarbete viktigt, därför är det även betydande att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer, både externt och internt.

Vårt erbjudande till dig
På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Och vi har tur – vi har 15 000 talangfulla medarbetare.  Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer – med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre och vi har roligt på jobbet!

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 15 000 hel- och deltidsanställda medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humanas intäkter under 2018 uppgick till 6 725 MSEK. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Mer information finns på  www.humana.se

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Humana med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Schramm, asa.schramm@mpya.se eller Michaela Järnvall, michaela.jarnvall@mpya.se. Välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Åsa Schramm

asa.schramm@mpya.se

0736953610

 

Dela detta jobb

Senior Group Financial Controller till Humana

Mpya Finance