ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior Financial Controller till ALD i Täby

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Senior Financial Controller till ALD i Täby

Är du en social och service minded person som vill bidra med utveckling och innovation? Drivs du av högt engagemang och där du får vara en del av ekonomiavdelningens fortsatta utveckling? Är du dessutom ansvarstagande och analytisk då kan vi ha tjänsten för dig.

ALD Automotive söker nu en senior Financial controller till deras ekonomiteam placerat på huvudkontoret i Täby.

Arbetsuppgifter

Som senior Financial Controller hos ALD Automotive kommer du vara delaktig i månadsbokslut och ansvara för månadsrapportering, likviditetsrapportering samt avvikelseanalyser. Du kommer tillsammans med övriga ekonomiteamet kvalitetssäkra rapportering samt att de uppsatta regelverken efterlevs. Vidare kommer du vara involverad i utveckling av processer och arbetsmetoder för att säkerställa ALD´s fortsätta utveckling. Du kommer rapportera till bolagets redovisningschef för den svenska verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Delaktig i månadsbokslut
 • Månads- kvartals- och årsrapportering
 • Delaktig i årsredovisning och inkomstdeklaration
 • Rapportering av moms och skattedeklaration
 • Avvikelseanalys mot budget
 • Stötta vid budget- och prognosarbete
 • Finansiell rapportering samt relaterade uppgifter
 • Ansvara för kontakten med revisorer och förberedelser inför revision
 • Bidra till utveckling av processer och arbetsmetoder
 • Säkerställa regelverksefterlevnad enligt IFRS och K3
 • Ad hoc analyser

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande roll som Financial controller. Du är van vid transaktionsintensiv verksamhet och vi kommer se det som meriterande om du har tidigare erfarenhet som revisor och/eller internationell verksamhet. Du har en god systemvana och är en avancerad användare i Excel.

För att lyckas i rollen som senior Financial controller hos ALD är du social, analytisk och service minded. Du trivs att arbeta i team och tar stort ansvar för att nå de uppsatta deadlines som förekommer i det dagliga arbetet. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, leverera god kvalitet och att bidra med utveckling och innovativa lösningar. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du erbjuds

Du kommer vara placerad på vår bilanläggning i Täby. Du erbjuds en varierad och flexibel tjänst i ett växande bolag. Vi på ALD har en stark tro att kombinera föräldraskap och karriär genom planering, distansarbete och flexibilitet. Vi har utvecklat en flexibel och uppskattad policy för möjlighet att arbeta hemifrån upp till tre arbetsdagar i veckan. ALD värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande oavsett ålder eller etnisk bakgrund.

I den här rekryteringen samarbetar ALD Automotive AB med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om ALD Automotive

ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag och ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale med nära 1,76 miljoner bilar och 6 600 medarbetare i 43 länder. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Vårt strategiarbete fokuserar på att få branschens nöjdaste kunder genom att leverera hållbara mobilitetslösningar. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.se

 

 

Dela detta jobb

Logo
Senior Financial Controller till ALD i Täby

Jurek