ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Financial Controller med systemintresse till Toyota

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Senior Financial Controller med systemintresse till Toyota

Är du en slipad controller som vill skratta varje dag på jobbet samtidigt som du gräver ner dig i olika analyser och Excel? Vill du ha möjlighet att kombinera din arbetsdag med olika arbetsuppgifter i en internationell och väletablerad koncern? Vi på Mpya hanterar rekryteringsprocessen av tjänsten som Senior Financial Controller till Toyota och ser fram emot din ansökan.

Som Senior Financial Controller är du verksam inom ett belgiskt dotterbolag till TMHE, Toyota Material Handling Europé Logistics AB (TMHEL) men placerad på huvudkontoret i Mjölby.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker dig som har en bas inom redovisning, men som drivs av att få bearbeta, analysera och kvalitetssäkra finansiella data. Här kommer du ha en viktig nyckelroll och tillhöra ett kompetent team på 15 personer.

  • Analys och stöttning till operativ verksamhet och ledning

  • Budget och prognos

  • Framtagning av relevanta nyckeltal och finansiella rapporter

  • Utveckling av boksluts- och rapporteringsprocessen

  • Månads-/ kvartals- och årsbokslut

  • Löpande kostnads-, intäkts- och lönsamhetsanalys

  • Delaktig i projekt inom BI och/ eller rapporteringssystem

Vem letar vi efter?
Vi söker dig med en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och som har en gedigen arbetslivserfarenhet inom området. Du är van att hantera större ekonomiska flöden och syr ihop bokslut självständigt. Vidare har du i dina tidigare roller fått nyttja av din goda analytiska förmåga. Du har med fördel arbetat i en projektstyrd organisation och har erfarenhet av att arbeta inom en internationell miljö/ koncern. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift och du är duktig på att kommunicera och förmedla information på ett pedagogiskt sätt.

Utöver att du besitter mycket goda färdigheter i Excel ser vi gärna att du har arbetat med PowerBI eller andra rapporteringssystem. Har du erfarenhet av att arbeta med olika systemlösningar och strukturer värderas det högt.

Din personlighet är också en framgångsfaktor! Som person är du självgående och analytisk och du drivs av att leverera i tid med god kvalitet. Du beskrivs som en ordningsam person som agerar nyfiket och självständigt med stor drivkraft. Toyota värdesätter en öppen och framåtriktad personlighet som gärna kommer med egna förslag och som tar initiativ.

Ort: Mjölby

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 5 februari 2023. I den här rekryteringen samarbetar Toyota med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 0760-11 87 00 eller anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Senior Financial Controller med systemintresse till Toyota

Mpya Finance AB