ekonomijobb.se

Din roll

Vi är ett växande företag med ett stort antal olika projekt och du kommer att arbeta med en en variation av uppgifter. Det inkluderar att hantera fakturor, göra betalningar, skicka påminnelser samt hantera leverantörsavtal. Du kommer även att arbeta med månadsbokslut samt SOX kontroller. Dina arbetsuppgifter kommer att vara uppdelade ungefär 50/50 mellan AP och AR i Sverige. Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med dina kollegor i ekonomigruppen och övriga medarbetare på våra kontor samt med ett antal leverantörer och kunder.

Vad du behöver

Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent och har goda kunskaper inom ekonomi, redovisning och SOX kontroller. Som person är du nogrnn och strukturerad med förmågan att snabbt ställa om mellan olika projekt. Som en god lagspelare klarar du av att ge bra support och möta dina mål även när det är högt tryck. Viktigt är även att du har god vana av MS-Office samt är bekväm att arbeta på engelska.

Ansök

Interxion är inget jättestort företag och det gör att vi snabbt kan anpassa oss till ett föränderligt, digitalt landskap, men vi är tillräckligt stora för att kunna arbeta med några av världens ledande företag. Och vi växer snabbt, vilket innebär att du just nu har ett gyllene tillfälle att sätta din prägel på vår framtid.

Interxion i Sverige

Oavsett om du använder den senaste tv-boxen, beställer något på Internet eller säkerhetskopierar dina data i molnet, så använder du förmodligen Interxions anslutningar. Vi är ett europeiskt nav och erbjuder de allra senaste tjänsterna för en rad organisationer, från Internetleverantörer och börser till spelbolag och försäkringsbolag. Med över 50 datacenter i 11 länder är vi också innovativa och leder utvecklingen och driver våra datacenter med helt förnybar energi. Arbetar du hos oss får du en nyckelroll i vår fortsatta tillväxt i en alltmer uppkopplad värld.

Vad vi kan erbjuda

Branschen utvecklas snabbt och vi ser oss själva som ett företag som har mod och passion. Ett företag som arbetar tillsammans i ett team för att förstå och uppfylla våra kunders behov. Ekonomigruppen består av 9 personer placerade i Stockholm och Köpenhamn som arbetar nära tillsammans. Jobba hos oss och du kommer att få stöd i en öppen miljö där du uppmuntras att vara dig själv. Jobbet innebär att du får möjligheten att arbeta med människor från olika affärsområden, ifrågasätta hur vi gör saker och ting och omvandla dina egna idéer till handling. Vi ger dig också goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter så att du kan bygga en framgångsrik karriär.

Senior Finance Assistant

Företag Interxion
Ort
Utgår

2019-12-14

Ansök nu

Dela detta jobb