ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Ekonomichef för vår kunds räkning. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex, för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden – förutsatt ett gott samarbete. I rollen axlar du det huvudsakliga ansvaret att leda och utveckla ekonomifunktionen. 

Placering: Söderort

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Senior Ekonomichef inom offentlig verksamhet:

  • Leda och utveckla ekonomifunktionen 
  • Säkerställa och upprätta bokslut och årsredovisning 
  • Personalansvar för medarbetarna inom ekonomifunktionen 
  • Ansvara för skatt-och momsredovisning 
  • Ansvara över budgetprocesser 
  • Likviditetsuppföljning och kapitalhantering 
  • Kontinuerlig kontakt med revisorer 
  • Säkerställa att aktuella regelverk efterlevs 
  • Planera och samordna ekonomiska processer 

Önskade kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Senior Ekonomichef inom offentlig verksamhet: 

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av kommunal-och/eller offentlig verksamhet. Därtill har du god kännedom om redovisningsregler och lagstiftning. Du har erfarenhet av en liknande roll som inkluderar ledarskap. Utöver det är du en skicklig Excelanvändare. 

Som person är du kommunikativ och lyhörd i din roll som ledare. Du är analytisk med en förmåga att se detaljer och dess påverkan på helheten. Därtill är du en sann problemlösare med ett strategiskt tänk. Utöver det är du noggrann och strukturerad med en känsla för uppföljning och utvärdering. 

Ansökan och kontakt 

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer KJEC2053. Tveka inte heller att ta kontakt med ansvarig rekryterare Karl Josefsson vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Ekonomichef

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Nyckelord: Hyrköp Ekonomichef 

Ansökan

Steg 1 Steg 2 Steg 3 Vänligen fyll i följande information: Namn * E-post * Telefon * Bifoga CV
Wordfil, vänligen notera att du endast kan ladda upp ett dokument. Tillbaka Nästa Ange din titel idag, alternativt din senaste titel Titel * Hur många personer har du som mest ansvarat för i eventuell chefsroll * 0 1 2 3 4 5 eller fler Hur många personer har du personalansvar för i dagsläget * 0 1 2 3 4 5 eller fler Tillbaka Nästa Markera de orter där du kan tänka dig att arbeta. Det är möjligt att kryssa i flera svarsalternativ * Stockholm Centralt Stockholm Norrort Stockholm Söderort Uppsala Västerås Vi tittar på din ansökan från ett generellt plan för alla roller som vi just nu jobbar med.
Finns det några fler roller som vi just nu har annonserade som du vill söka till? Öppna gärna en ny flik i din browser och kika igenom våra roller och ange vilka, gärna med referensnummer (alternativt skriv “ALLA CFO-ROLLER” eller motsvarande generellt kommentar, vi kommer säkerligen förstå) Tillbaka Skicka in ansökan Prove that you are a human

 

Senior Ekonomichef inom offentlig verksamhet

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-15

Ansök nu

Dela detta jobb