ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vindex söker nu för kunds räkning en senior ekonomiassistent för rekrytering. Hela rekryteringsprocessen sköts av oss på Vindex men anställning kommer att erbjudas direkt hos kund. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I tjänsten kommer du arbeta med att skapa struktur i ekonomifunktionen och ansvara för vissa administrativa uppgifter.

Placering: centrala Stockholm

Rollbeskrivning Senior ekonomiassistent till tech-bolag

  • Strukturera ekonomifunktionen
  • Ansvara för administrativa uppgifter
  • Skapa ordning på kontoret
  • Stödja medarbetare med förekommande ad-hoc uppgifter

Som person ser vi gärna att du är van vid att arbeta med varierande uppgifter och uppskattar att hjälpa till där det behövs. Du har en prestigelös inställning och positivt mindset.

Kvalifikationer för rollen som Senior ekonomiassistent till tech-bolag

  • Civilekonomutbildning eller dylikt
  • Viss erfarenhet av liknande roller
  • Erfarenhet av diverse ekonomisystem
  • Goda Excel-kunskaper
  • Starka muntliga och skriftliga kunskaper svenska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref KJEKASS1851. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson vid fler frågor kring rollen. Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekrytering Ekonomiassistent 

Flera ekonomiassistenter rekryteras av Vindex varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Senior ekonomiassistent till tech-bolag

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2022-09-04

Ansök nu

Dela detta jobb