ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Senior ekonomiassistent sökes till konsultuppdrag i Stockholm!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-18

Ansök nu

Senior ekonomiassistent sökes till konsultuppdrag i Stockholm!

Nu söker vi dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande roll som ekonomiassistent på ett trevligt företag i Stockholm! Detta är ett konsultuppdrag med start kring årsskiftet 2021/2022 som sträcker sig till maj 2022 med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund i Stockholm söker vi nu dig som vill arbeta i den roliga rollen som ekonomiassistent. I denna tjänst ingår flertalet intressanta arbetsuppgifter så som att hantera kund- och leverantörsreskontra, fakturering och även arbeta med att hjälpa kunden gå mot ett mer digitalt arbetssätt.

Detta är en roll för dig som är duktig på att lyfta blicken och se vad som behöver göras, du har troligtvis arbetat några år som ekonomiassistent och känner dig trygg i hela flödet. Har du dessutom erfarenhet av konsultrollen är du troligtvis helt rätt matchning för detta uppdrag!

Vem söker vi till denna tjänst?
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och känner dig mycket trygg i rollen som ekonomiassistent. Du har erfarenhet av att hantera såväl kund- som leverantörsreskontra och har du dessutom jobbat med digitaliseringsprocesser är detta ett stort plus! Då detta är ett konsultuppdrag tror vi att du är van att snabbt sätta dig in i nya organisationer och arbetssätt. Som person tror vi att du är prestigelös, noggrann och konsultativ. Du trivs i en stöttande roll och är trygg i såväl din kompetens som dig själv.

Du erbjuds
Ett utvecklande konsultuppdrag som ekonomiassistent hos vår kund i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till maj 2022 med chans till förlängning.

Vid frågor eller funderingar går det fin att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Senior ekonomiassistent sökes till konsultuppdrag i Stockholm!

Jurek