ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Ekonom till BRIXLY AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-11

Ansök nu

Senior Ekonom till BRIXLY AB

Vill du ha möjlighet att kombinera din arbetsdag fylld av många olika spännande arbetsuppgifter, inspirerande kollegor och ett bolag som arbetar värderingsstyrt? BRIXLY söker nu en senior ekonom som ska bli en del av deras härliga team!

För rollen som senior ekonom på BRIXLY så krävs passion, målmedvetenhet och en stark övertygelse- som vi tror och hoppas du har! Om detta känns som ett spännande steg i din karriär – sök då rollen redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring inkl månadsavstämningar

  • Ekonomisk rapportering till styrelse i intressebolag

  • Årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration

  • Upprätta avtal tex aktieöverlåtelseavtal, hyresavtal, aktieägartillskott

  • Momsredovisning

  • ROT-ansökan

Du är en proaktiv person med ett starkt driv och engagemang som trivs i en föränderlig miljö. Du kommer i rollen vara delaktig i många av de olika arbetsuppgifter som ingår på en ekonomiavdelning därför är det viktigt att du är en prestigelös person. En del av rollen är att arbeta med processförbättringar, effektiviseringar och administration. Du trivs i en roll med många kontaktytor inom företaget och är inte rädd för att vara kommunikativ i ditt dagliga arbete. Vi tror att din nuvarande roll är som redovisningskonsult eller ekonomiansvarig på ett mindre/medelstort bolag.

Vem är du?

Du är en ödmjuk och prestigelös person, som inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs! Du är en ansvarstagande person som brinner för ditt arbete, vidare har du en hög analytisk förmåga och är kommunikativ och strukturerad i ditt arbete. Vi ser att du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar BRIXLY med Mpya Finance. Har du några frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg 0733-80 77 88 Elin Antonsson 0709-31 87 69.

Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan!
Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!

Dela detta jobb

Senior Ekonom till BRIXLY AB

Mpya Finance AB