ekonomijobb.se

logga

Senior Controller

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Senior Controller

Kommunledningsförvaltningen leder, utvecklar och följer upp kommunens totala organisation och verksamhet utifrån sitt uppdrag och utifrån gällande lagstiftning. Förvaltningen ansvarar bland annat för kommunikation, ekonomi och HR-frågor, säkerhetsfrågor, mark och exploatering och digitalisering. Även överförmyndaren ingår i förvaltningen.
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Nu söker vi en ansvarsfull, engagerad senior controller som vill jobba hos oss. Vi söker dig som vill arbeta i en organisation med hög kompetens och driv och som med sin positiva inställning vill vara en del i Trelleborgs kommun fortsatta utveckling.

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta på en ny avdelning inom kommunledningsförvaltningen där fokus ligger på kvalitet och resursutveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Månads-, delårs-, årsbokslut
• Analysarbete
• Prognosarbete
• Delaktig i det årliga budgetarbetet
• Uppföljning av KPI:er
• Presentation av analys till olika förvaltningar
• Digitaliseringsarbete
• Ad hoc rapportering och uppföljning internt

Vem är du?
Vi söker dig som har en civilekonomutbildning eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete som controller. Har du erfarenhet av att arbeta med kommunala bolag ser vi det som meriterande.

Det är även ett plus om du har erfarenhet av exploatering och om du har arbetat mycket med projektledning.

Vidare har du god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift och har en fallenhet för att arbeta i olika affärssystem. Har du arbetat i Raindance är det välkommet.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och för att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som är utvecklings- och lösningsfokuserad, som drivs av att förbättra, effektivisera och att hitta lösningar till komplexa frågeställningar. Du är ansvarstagande och har förmåga att självständigt driva arbetsuppgifter. Självklart har du stor förståelse av vikten att följa interna processer. Att följa lagstiftningen är en självklarhet för dig och kvalitet och deadlines styr ditt arbete. Vidare ser vi att du har lätt för att samarbeta och är pedagogisk i din kommunikation.

Du är en person som trivs att arbeta i en organisation där förändring och utveckling präglar arbetsmiljön.

Du erbjuds
Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete i en ny och spännande organisation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I den här rekryteringen samarbetar Trelleborgs kommun med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Karin Thorstensson på telefonnummer 073-980 69 27. Ansök på www.jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Senior Controller

Jurek