ekonomijobb.se

Senior Compliance Officer till Nord Fondkommission

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Senior Compliance Officer till Nord Fondkommission

Vi söker nu för vår kund Nord Fondkommissions räkning en driven, strukturerad och entreprenöriell Senior Compliance Officer. Nord Fondkommission utmanar och förändrar den traditionella finansbranschen genom att erbjuda en dynamisk plattform som strävar efter att tillhandahålla marknadens bästa lösningar för placering och sparande. Bolaget växer och utökar nu sitt team i Stockholm med en Senior Compliance Officer med ansvar för dels det interna compliancearbetet, men även för onboarding av bolagets ombud ur ett Compliance perspektiv. Du kommer att rapportera till bolagets VD.

Arbetsbeskrivning

 • Ansvar för bolagets interna samt externa compliance-arbete
 • Ansvar för bolagets interna riktlinjer
 • Hålla sig à jour med aktuella regelverk och ansvara för kontakten med aktuella tillsynsmyndigheter
 • Genomföra löpande kontroller såväl internt som av externa ombud
 • Ansvara för produktionen av internt underlag för compliance
 • Säkerställa kvalitet och att deadlines hålls samt följa upp internkontroll

Profilbeskrivning

 • Vi söker dig som är jurist eller ekonom och har minst 5 års erfarenhet från en liknande roll
 • Du är självständig i din roll och är van vid att jobba mot deadlines i en miljö som stundtals präglas av ett högt tempo
 • Som person är du lösningsorienterad, affärsmässig och trivs i en föränderlig roll
 • Du har mycket goda kunskaper inom MiFID-regelverken och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av värdepappersbranschen i stort
 • För denna roll ser vi även att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Om Nord Fondkommission

Nord Fondkommission är ett värdepappersbolag som grundades i början av 2013 med ett enda syfte: att med hjälp av en öppen och transparant affärsmodell förändra och utmana finansbranschen. Vi erbjuder kunder och företag specialistkompetens inom fonder, obligationer, aktier och strukturerade produkter och tror att samarbete skapar framgång. Delar av produkterna arrangerar och distribuerar vi själva samtidigt som vi även erbjuder andras produkter till distribution. Som ett av de tre största ombudsbolagen arbetar vi primärt på B2B sidan genom våra anknutna ombud och andra samarbetspartners. Med ett brett utbud av finansiella instrument har vi idag ca 10 000 slutkunder som genom oss gjort olika investeringar. Med många stora samarbeten och fortsatt ökat kundtryck befinner vi oss i en stark utvecklingsfas och är i behov av fler drivna medarbetare som vill vara med på resan att förändra finansbranschen.

Intresserar denna roll dig, ansök omgående då intervjuer sker löpande. Ansök via ”ansök-knappen” på www.financerecruitment.se eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på 0707-51 64 38.

Dela detta jobb

Senior Compliance Officer till Nord Fondkommission

Finance Recruitment AB