ekonomijobb.se

Senior Business Controller till Trivec

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Senior Business Controller till Trivec

Trivec söker nu en engagerad och affärsinriktad Senior Business Controller som vill vara med på Trivecs fortsatta resa. Bolaget är inne i en spännande fas och tjänsten är nyckelroll inom bolaget och en unik möjlighet att få vara med och påverka och driva Trivec framåt.

Trivec är en ledande leverantör av betallösningar till den europeiska marknaden för restauranger, barer och hotell. Deras lösningar förenklar och optimerar betalningen samt underlättar styrningen av verksamheten. I Trivecs produkterbjudande ingår kassasystem, kortterminaler, mobila enheter och dryckessystem, med flexibla alternativ för integration med bokning, ekonomi, personal, inköp och lagerfunktioner.

Som Senior Business Controller är du involverad i och har en viktig roll i strategiska affärsbeslut och operativa verksamhetsbeslut. Du ansvarar du för den övergripande operativa rapporteringen, resultat- och lönsamhetsuppföljning, samt utveckla och kvalitetssäkra företagets KPI: er. Du stöttar och utvecklar verksamheten i nära samarbete med företagets ledning och CFO.

Du är aktivt deltagande i budget- och prognosprocesser samt driver kontinuerliga förbättringsprojekt för att förbättra effektivitet och lönsamhet. Tjänsten innebär även aktivt deltagande i utvecklingen av Trivecs styrnings- och uppföljningsmodell kopplat till systemstöd. 

Tjänsten ingår i bolagets finansteam och rapporterar direkt till CFO.

Ansvarsområden:

  • Konsolidera och ta fram management rapporter

  • Självständigt driva och utveckla budget och forecast processen

  • Utveckla och säkerställa kvalitén i KPI

  • Löpande analysera försäljning och marginaler

  • Driva IT-projekt inom ekonomi

  • Ad-hoc analyser

  • Identifiera och föreslå aktiviteter och åtgärder som ökar företagets effektivitet och lönsamhet

  • Analys av resultat samt uppföljning av mål kopplat till affärsplan

  • Vara med och driva och medverka i olika projekt för att utveckla och effektivisera affären liksom processer och rutiner

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och som arbetet flertalet år i en verksamhetsnära Business Controller roll. Du är tekniskt systemkunnig och van att driva uppföljning och analys samt budget- och prognosprocessen. Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. Har du erfarenhet från Tech-bolag och / eller studier i systemvetenskap är det starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är framåtlutad, proaktiv och affärsinriktad. Vidare är du analytisk, kommunikativ och pedagogisk och trivs i en föränderlig miljö. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra. 

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Trivec med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se eller Sofia Sand, sofia.sand@mpya.se

 Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Senior Business Controller till Trivec

Mpya Finance AB