ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Business Controller till Columbus

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Senior Business Controller till Columbus

Vill du arbeta i en utvecklande roll som Business Controller och göra detta i ett dynamiskt och internationellt företag? Vill du arbeta brett med business control i en roll med stort fokus på utveckling av processer och strukturer? Och vill du bli en del av en verksamhet som gång på gång når nya milstolpar och som växer både organiskt och via förvärv? Då ska du definitivt läsa vidare!

Din uppgift och dina ansvarsområden

Till Columbus söker vi dig som vill ta ett nästa steg i en roll som Senior Business Controller. I rollen kommer du att arbeta inom ett brett spann och du kommer att få möjligheten att vara med och vidareutveckla koncernens Business Control-funktion. Du kommer att arbeta med traditionella controllinguppgifter, vara ett naturligt bollplank för olika ledande befattningshavare samt vara delaktig i utformningen av de nya strukturer och processer.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Budget- och prognosarbete

  • Resultat- och lönsamhetsuppföljning

  • Månadsrapportering

  • Utreda och optimera diverse koncernsynergier

  • Ad-hoc analyser för att stötta Group CFO och affärsområdeschefer

  • Kontinuerligt bidra till att vidareutveckla processer och rutiner inom Business Control

Vem är du?

För att lyckas hos Columbus är det viktigt att du besitter en stark drivkraft samt att du med energi och vilja kan driva ditt arbete framåt. Du är en lagspelare, är lyhörd men står samtidigt stark i dina egen övertygelse. Du är kommunikativ och kan föra din talan i exempelvis ledningsgruppssammanhang. Dina formella meriter är såklart viktiga men lika viktiga är din personlighet och din inställning.

När det kommer till din erfarenhet så ser vi att du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Därefter har du minst fem års erfarenhet varav minst ett par års erfarenhet av business control. Har du erfarenhet från konsultbranschen är det starkt meriterande. Vidare är du en mycket van Excel-användare samt har ett intresse för system och hur dessa kan användas för att uppnå bästa möjliga effektivitet. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Columbus med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Filippa Gernandt på Prodiem, tfn 073-384 23 94 eller Vilda Cygnaeus på Prodiem, tfn 070-557 96 06.

Välkommen med din ansökan!

Columbus är ett IT-konsultbolag med över 1 500 anställda representerade i 10 länder. Columbus huvudsyfte är att hjälpa organisationer med att omvandla sin verksamhet digitalt och maximera sin produktivitet genom att erbjuda innovativa och ledande affärslösningar. Columbus-koncernen omsätter 1 482 mDKK och är noterat på OMX Copenhagen på Mid Cap-listan. Columbus huvudkontor ligger i Köpenhamn och den svenska finansfunktionen opererar från centralt belägna lokaler på Drottninggatan. Läs mer om företaget på www.columbusglobal.com

Dela detta jobb

Senior Business Controller till Columbus

Prodiem