ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Business Controller till Cambio i City

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Senior Business Controller till Cambio i City

Hur viktigt är det för dig att känna att du gör skillnad i ditt arbete? Tänk om din analytiska förmåga, ditt engagemang och affärssinne kan göra så att morgondagens vård och omsorg blir än bättre? Arbetar du idag som Business Controller och lockas du av den tanken?

Grattis till dig- nu finns chansen! Vi på Mpya Finance har fått förtroendet av Cambio att hantera rekryteringsprocessen av en ny senior Business controller och ser fram emot att få hjälpa till med tillsättningen.

Cambio är en av Nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med målet att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. De gör skillnad inom vård och omsorg, och för samhället i stort. Som Business Controller kommer du ha en viktig roll för att möjliggöra detta, då du arbetar framåtriktat och ser till affären kan utvecklas i flera dimensioner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Om du är sugen på en omväxlande, rolig, krävande och uppskattad roll kan detta verkligen vara rätt för dig. Du kommer arbeta mot enhetschefer i organisationen samt stötta ledningsgrupp, styrelse, avdelningschefer med information och beslutsunderlag.

  • Budget och prognos
  • Rapportering
  • Månatlig uppföljning och avvikelseanalys
  • Uppföljning av nyckeltal samt utveckla och ta fram nya nyckeltal
  • Diverse Ad-hoc analyser och projekt
  • Optimera och driva förbättringar av de ekonomiska flödena 

Du ingår i ett finansteam på cirka 10 grymma kollegor och har ett nära och tight samarbete med deras CFO som du även rapporterar till.  

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och som har hunnit skaffa dig gedigen relevant arbetslivserfarenhet. Således ser vi att du som söker denna tjänst har erfarenhet av att arbeta med rapportering i en affärsnära roll där både din analytiska och kommunikativa förmåga uppskattas.

Det är meriterande om du även har erfarenhet från att arbeta i en projektstyrd mjukvarumiljö, gärna även internationellt. Du är ytterst trygg med Excel, men strävar samtidigt efter att förbättra uppföljningen med hjälp av nya, moderna finanssystem. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Din positiva och lösningsorienterade attityd smittar av sig och du har lätt för att kommunicera på olika nivåer inom bolaget. Vidare beskrivs du som en självgående kollega som tar ansvar för att driva sitt arbete framåt.

Ort: Stockholm

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den XX 2022. I den här rekryteringen samarbetar Cambio med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Malin Skotte på 073-143 61 55 eller malin.skotte@mpya.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Senior Business Controller till Cambio i City

Mpya Finance AB