ekonomijobb.se

Senior Accountant – Stockholm – start september

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-10-04

Ansök nu

Senior Accountant – Stockholm – start september

Vi söker nu en Senior Accountant till ett interimsuppdrag på ett bolag centralt i Stockholm.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:
Stockholm

Tid:
Start september och ca 6 månader.

Omfattning:
100 % av en heltidstjänst.

Beskrivning av uppdraget:
I din roll som Senior Accountant ansvarar du för bokslut, avstämningar, rapportering, likviditetsplanering, skatt och moms, årsbokslut samt årsredovisning. Du har kontakt med bank och revisorer samt outsourcingpart avs löner. Du kommer även att vara involverad i bolagets systembyte till Microsoft 365 avs tester etc. Du har ett arbetsledande ansvar för 3 personer och rapporterar till Ekonomichef.

Din profil:
Du är civilekonom eller motsvarande med gedigen erfarenhet inom redovisning från en liknande roll. Du är van att arbeta både operativt samt leda och coacha ditt team. Du är systemintresserad och en van användare av system och Excel. Har du arbetat i Microsoft 365 är det positivt. Du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Som person är du självgående och sätter dig snabbt in i nya uppgifter. Du är driven samt har lätt för att skapa kontakter och för att samarbeta. Du trivs i ett bolag i förändring.

Ansökan:
I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Susanna Bergman 070-860 22 76.

Dela detta jobb

Senior Accountant – Stockholm – start september

Prodiem