ekonomijobb.se

logga

Senior Accountant sökes till meriterande konsultuppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Senior Accountant sökes till meriterande konsultuppdrag

Arbetsbeskrivning
Till vår kund inom industri belägen i Gamlestaden söker vi nu en Senior Accountant. Som Senior Accountant kommer du att vara en viktig del av verksamhetens Financial Operation Center. Du kommer att arbeta nära företagets Cheif Accountant, och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inom redovisning. Vår kund befinner sig i en spännande förändringsresa, där teamet i Sverige även ska hantera redovisningen för företagets avdelningar ute i Europa.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom redovisning, och som har arbetat i minst 5 år specifikt inom redovisning. Du har erfarenhet av att arbeta i större, producerande bolag – gärna globalt. Du är en processorienterad person som är öppen för förändring, och du vill gärna vara en del av företagets ambition att ligga i framkant vad gäller digitalisering. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet utav SAP, men det är inget formellt krav.

Du erbjuds
Du erbjuds ett meriterande konsultuppdrag med möjlighet till förlängning om allt känns rätt för dig och vår kund. Tjänsten är förlagd på heltid och du kommer främst att arbeta på kontoret. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Elin Gulin, på elin.gulin@jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration

Dela detta jobb

logga
Senior Accountant sökes till meriterande konsultuppdrag

Jurek