ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Accountant med kunskap inom IFRS

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Senior Accountant med kunskap inom IFRS

Som Senior Accountant hos Geely Business Center kommer du vara en nyckelspelare inom redovisningsgruppen, som för närvarande är 9 personer.

Här kommer du vara kundansvarig för en av bolagets kunder. Du kommer i rollen vara med att utveckla rutinerna för rapportering enligt IFRS/US GAAP. Det är därför viktigt att man har tidigare erfarenhet av konsolidering och IFRS.

Då Geely Business Center är i en uppstartsfas är det viktigt att du trivs och lockas av förändringar. Ditt driv och engagemang kommer därför vara en framgångsfaktor för att lyckas i rollen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat upprättande av månadsbokslut, kvartals- och årsbokslut samt månadsrapportering av de legala bolagen i koncernrapporteringssystemet HFM. Utöver detta kommer man ansvara för upprättande av momsdeklarationer och behöver därför ha kunskap om gällande momsregler. I rollen som Senior Accountant kommer du behöva agera bollplank inom redovisningsfrågor för kunder och kollegor. Vi ser att du har kunskap inom konsolidering enligt IFRS/US GAAP, samt att du har arbetat ett flertal år med kvalificerad redovisning. Man förväntas ha tillräckligt goda kunskapar inom IFRS att kunna agera bollplank mot kund och kollegor i frågor gällande IFRS. Har du bakgrund som revisor eller konsult samt erfarenhet av att jobba inom en större koncern är detta meriterande.

Du kommer självständigt upprätta årsredovisningar enligt IFRS samt K3 samt ansvara för process- och rutinbeskrivningar.

 

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har ett sinne för siffror, är noggrann och analytisk samt har ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du ansvarstagande, proaktiv och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. Du motiveras av eget ansvar och utmanas av högt tempo.  Vidare är du en lagspelare, serviceinriktad samt har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt. Som person är du kommunikativ med ett proaktivt förhållningssätt.

Du har förmåga att ta egna initiativ, skapa struktur och sätta processer. Du är även resultatorienterad och förstår värdet av att arbeta i team för att bäst nå gemensamma mål.

 

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Geely Business Center med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på linda.malberg@mpya.se eller Elin Antonsson elin.antonsson@mpya.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Senior Accountant med kunskap inom IFRS

Mpya Finance AB