ekonomijobb.se

Logga

Searchspecialist till HR- Avdelningen

Ort
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Searchspecialist till HR- Avdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

Att säkra att vi har rätt kompetens är en av våra viktigaste utmaningar, nu och i framtiden. Ett led i att möta denna utmaning är att skapa en ny tjänst som search-specialist. I tjänsten kommer du att bryta ny mark inom Norrtälje kommun och få en central uppgift i kommunens kompetensförsörjningsarbete. Tillsammans med engagerade och drivna kollegor som brinner för vårt samhällsuppdrag kommer du att arbeta för att säkra att vi får engagerade och kompetenta kandidater som söker sig till oss. Du spelar därför en stor roll i vårt mål att sätta invånaren först. 

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag är at identifiera och skapa kontaktytor med kandidater för aktuella och framtida uppdrag på kommunen. . Du sprider Norrtälje kommuns varumärke till de yrkesgrupper som nu och/eller i framtiden kan bli aktuella för att arbete hos oss. Du kommer vara ett av vårt viktigaste skyltfönster utåt mot arbetsmarknaden. Din första kontakt med potentiella framtida medarbetare kan bli avgörande ifall vi lyckas få rätt person till kommunen.

Kvalifikationer

Personliga egenskaper är viktigast för denna tjänst. Du är van social media användare, kanske bloggare eller vloggare? Du känner dig hemma  online och du bygger på ett naturligt sätt meningsfulla relationer och ger ett professionellt och tryggt intryck med glimten i ögat. Du behärskar olika plattformar utan och innan, och du har tidigare arbetat med search – gärna deltid under studietiden – i ett par år. Du är social, framåt och är orädd i första kontakten med helt främmande personer.

Om arbetsplatsen

HR-avdelningen har precis organiserats om så att vi har en mindre strategisk enhet som med fokus på att arbeta långsiktigt med vårt viktigaste uppdrag: långsiktig kompetensförsörjning. Du kommer arbeta i centrala HR-funktionen tillsammans med tre andra strateger, en administratör och personaldirektören. Ett gäng som drivs av tanken på att etablera oss som topparbetsgivare i länet där du blir en viktig del i den resan. 

Tillträde Snarast. Tjänsten är en projektanställning på 6 månader initialt med utgångspunkt att den kommer omvandlas till en tillsvidaretjänst

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.

• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.
 

Dela detta jobb

Logga
Searchspecialist till HR- Avdelningen

Norrtälje kommun