ekonomijobb.se

Logga

Searchspecialist till HR- Avdelningen

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-26

Ansök nu

Searchspecialist till HR- Avdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

Att säkra att vi har rätt kompetens är en av våra viktigaste utmaningar, nu och i framtiden. Ett led i att möta denna utmaning är att skapa en ny tjänst som searchspecialist. I tjänsten kommer du bryta ny mark inom Norrtälje kommun och få en central uppgift i kommunens  kompetensförsörjningsarbete. Tillsammans med engagerade och drivna kollegor som brinner för vårt samhällsuppdrag kommer du arbeta för att säkra att vi får en hög kompetensnivå och relevans bland de kandidater som söker arbete hos oss. I slutändan spelar du därför en stor roll i arbetet att säkra vår leverans av bra service och stöd till våra invånare.  

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta med att söka fram kandidater till våra aktuella rekryteringsuppdrag samt arbeta proaktivt genom att knyta kontakter med viktiga profiler inför framtiden. Genom din insats kommer Norrtälje kommun kunna sprida sitt varumärke till fler personer som nu och/eller i framtiden kan bli aktuella för att arbete hos oss. Du kommer vara ett av vårat viktigaste skyltfönster utåt mot arbetsmarknaden. Din första kontakt med potentiella framtida medarbetare kan bli avgörande ifall vi lyckas få rätt person på tjänsten.

Kvalifikationer

Personliga egenskaper är viktigast för denna tjänst. Du är van social media användare, kanske bloggare eller vloggare? Ditt hem är online och du bygger meningsfulla relationer enkelt samt ger ett professionellt och tryggt intryck med glimten i ögat. Du behärskar de olika plattformarna utan och innan, om du har arbetat med search innan är det mycket meriterande. Om du dessutom har arbetat med uppsökande försäljning kommer vi vilja träffa dig. 

Om arbetsplatsen

Hr avdelningen genomgår just nu en process där vi ställer in oss på vårt viktigaste uppdrag: Kompetensförsörjning. Du kommer arbeta i centrala HR- funktionen tillsammans med tre andra strateger, en administratör och vår personaldirektör. Ett gäng som drivs av tanken på att etablera oss som topparbetsgivare i länet där du blir en viktig del i den resan. 

Tillträde Snarast. Tjänsten är en projektanställning på 6 månader initialt med utgångspunkt att den kommer omvandlas till en tillsvidaretjänst

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.

• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Dela detta jobb

Logga
Searchspecialist till HR- Avdelningen

Norrtälje kommun