ekonomijobb.se

SAP-KUNNIG EKONOM TILL UPPDRAG I KROKSLÄTT

Företag A-Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-02

Ansök nu

SAP-KUNNIG EKONOM TILL UPPDRAG I KROKSLÄTT

Arbetsbeskrivning
Har du dokumenterad erfarenhet av SAP och är duktig på att stötta/lära upp andra? För kunds räkning söker vi nu en ekonom med mycket god SAP-vana där ditt största fokus kommer ligga på att hjälpa och lära upp dina kollegor i det rätt så nyligen implementerade affärssystemet SAP. Du är van att utföra tester i SAP och du har god inblick i hur flödet fungerar och det är därför givet att du måste ha god förståelse för redovisningsens olika delar och moment.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen är du ekonom i grunden, men med ett stort intresse för system och just dokumenterad erfarenhet av SAP. Vi ser gärna att du har drivit eller varit delaktig vid SAP-implementationer tidigare och att du har god koll på hur de olika flödena ser ut i praktiken. Du kommer stötta i både hög och lågt, från reskontraarbetet och framåt.

Personliga kvalifikationer
Du är pedagogisk och kommunikativ. Du finner det stimulerande att hjälpa/stötta andra i sitt arbete och du drivs av att komma framåt i ditt arbete och se resultaten hos dina kollegor. Vidare är det viktigt att vara prestigelös för att kunna arbeta både med enklare och mer kvalificerade frågeställningar och områden.

Ansökan
Uppdraget beräknas löpa under minst 3 månader, gärna med start så snart som möjligt. Vår kund ser gärna att du kan arbeta heltid, men är även öppen och lyhörd för att kunna hitta en lösning på deltid. Bolagets kontor är beläget i Krokslätt. 

Vid frågor, vänligen kontakta Lisa Andersson eller Olivia Engberg. Välkommen in med din ansökan! (CV och personligt brev)
 

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853

Dela detta jobb

SAP-KUNNIG EKONOM TILL UPPDRAG I KROKSLÄTT

A-Finance