ekonomijobb.se

logga

SAMSUNG söker Junior Product Manager

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-03

Ansök nu

SAMSUNG söker Junior Product Manager

Arbetsbeskrivning

Som Junior Product Manager på SAMSUNG kommer du att arbeta brett med administration i en koordinerande roll. Det är en ny roll där du kommer få möjlighet att utvecklas över tid, och växa på företaget. Du kommer främst att arbeta mot Wash & Dry samt Fridge & Freezer-teamen där dina främsta arbetsuppgifter innefattar:

  • Att tillsammans med Product Manager skapa produktstrategier som inkluderar sälj- och marknadsplaner, både kort- och långsiktiga
  • Att tillsammans med Product Manager följa och justera plan och strategi
  • Att tillsammans med Product Manager supportera 4Ps (Product, Pricing, Placement and Promotion)

Din profil

Vi söker dig som är analytisk och som gillar att skapa och utveckla nya strategier baserat på fakta och statistik. Du är social, initiativrik och och trivs bra i roller med många kontaktytor. Utöver dina personliga egenskaper söker vi också dig som:

  • Har en akademisk bakgrund
  • Har mycket goda kunskaper i Excel och Power Point
  • Är van att arbeta administrativt
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Har du erfarenhet av retail ser vi det som starkt meriterande

Vi erbjuder

Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst på ett internationellt bolag. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos SAMSUNG. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå 2 år framöver. SAMSUNG är placerade i Kista.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta angeliqa.haapanen@jurek.se Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

Dela detta jobb

logga
SAMSUNG söker Junior Product Manager

Jurek