ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sales & Marketing Controller till stort detaljhandelsföretag

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Sales & Marketing Controller till stort detaljhandelsföretag

Arbetsbeskrivning:

Som Sales & Marketing Controller stödjer du Sales and Marketing teamet att öka och genera lönsam försäljning. Detta innebär ett nära samarbete med teamet om frågor som rör budgetering, prognoser och uppföljning. Rapporteringen sker till CFO/Brand Controller och du är en del av controller teamet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

  • Budget- och prognosuppföljning av marknadsplatsförsäljning
  • Budget- och prognosuppföljning av medieinvesteringar
  • Delta i utveckling och implementering av affärs-KPI
  • Prognos och budgetering av försäljnings-KPI
  • Övervaka affärsrelaterade kostnader och investeringar
  • Adhoc

Arbeta i nära samarbete med Sales & Marketing teamet

Vem är du?

Vi söker dig som har mellan 2–3 års erfarenhet som controller och fördelaktigt inom performance marketing. Du har en stark analytisk förmåga att omvandla analys till handling och har en resultatorienterad personlighet med ett genuint intresse för e-handel. Du är en avancerad användare i Excell och har genomgående god systemvana. Vi kommer se det som meriterande om du tidigare har arbetat med SQL och Power BI. Som person är du proaktiv, tar egna initiativ och du gillar att arbeta i en miljö med högt tempo. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds:

En konsultuppdrag i en stor internationell koncern där du får möjlighet att jobba som Sales & Marketing controller. Kunder har sitt kontor i Solna och under rådande omständigheter finns chans för hemarbete. Tjänsten omfattar heltid och har omgående start och som förväntas fortlöpa 1 år. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta hos vår kund.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail!
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Dela detta jobb

logga
Sales & Marketing Controller till stort detaljhandelsföretag

Jurek