ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Idrottsrörelsen är inne i en dynamisk förändringsprocess. Vi bedriver idrott i förening för att ha roligt, må bra och utvecklas hela livet. Varje dag tar vi ännu ett steg på resan mot en mer nyfiken och välkomnande idrottsrörelse. Häng med på resan mot framtidens idrottsrörelse.   

Ekonomiavdelningen, som delvis är beläget på Bosön, består av sju personer och arbetar med Stiftelsen Bosöns, Riksidrottsförbundets och SISUs ekonomiska förvaltning samt ansvarar för organisationens redovisning och lönehantering. Avdelningen har också som uppgift att bistå flera av våra medlemsförbund med redovisning och löner. Vi söker nu en kombinerad löneadministratör och redovisningsekonom som kan arbeta självständigt med löner och redovisningens alla delar på Bosön.

Arbetsuppgifter
Tjänsten består av delar redovisning och lönehantering. I rollen får du vara involverad i alla processer som rör lön, löpande bokföring och redovisning. Det är en mångsidig roll som kräver att du har en förmåga att hålla flera processer i gång samtidigt utan att förlora fokus. Du kommer självständigt ansvara för hantering av hela redovisnings- och lönekedjan för Bosön och Idrottsfolkhögskolan. Vidare kommer du ansvara för månadsrapportering och avstämningar.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig med några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och löneadministrativa uppgifter. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. För att trivas i rollen bör du vara strukturerad och ha en förmåga att skapa en god överblick över ditt arbete och prioritera därefter. Vidare är du noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt och du har förmåga att själv driva ditt arbete framåt. Rollen innebär flera kontaktytor, både internt och externt, och det är därför viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift samt en utpräglad känsla för service. Vi arbetar med Visma.net för redovisning och Kontek för löner varvid erfarenhet av det är meriterande.

Information och ansökan 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med sex månaders provanställning. Placering på Riksidrottsförbundets Idrottsinstitut Bosön på Lidingö, Stockholm.
Start enligt överenskommelse (senast 13 februari 2023). Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Simeonidis, avdelningschef, 08-699 66 10. Fackliga kontaktpersoner är Linda Söderqvist (Unionen) 08-699 61 84 och Åsa Bergström (Akademikerförbunden) 08-699 61 13.

Vi vet att en jämställd och inkluderande arbetsplats med ett brett spektrum av erfarenheter och perspektiv bidrar till verksamhetens utveckling. Vi strävar efter att spegla hela idrottsrörelsen och vill därför utmana idrottens normer och se en stor bredd av sökande. Välkommen att registrera din ansökan. Sista ansökningsdatum är den 31 december 2022.

Riksidrottsförbundet (RF) har till uppgift att stödja, företräda och leda idrottsrörelsen i gemensamma frågor, såväl nationellt som internationellt. SISU Idrottsutbildarna (SISU) är idrottens eget studieförbund och arbetar med bildning samt utbildning inom idrotten. Tillsammans utgör vi ett gemensamt kansli som bildar, utbildar och utvecklar idrotten i förening. Vi, det gemensamma kansliet, stödjer våra distrikt samt 71 olika specialidrottsförbund som tillsammans organiserar fler än 210 olika idrotter.

 

logo

Riksidrottsförbundet söker en kombinerad redovisningsekonom och löneadministratör

Ansök nu

Dela detta jobb