ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Revisorsassistent / Nyexad ekonom till Maneki Revision

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Revisorsassistent / Nyexad ekonom till Maneki Revision

Trivs du i en roll där du får vara analytisk, problemlösande och arbeta nära kunder? Vill du arbeta i en platt organisation där det är högt i tak och det finns goda möjligheter till personlig utveckling? Hos Maneki får du arbeta ti-llsammans med kvalificerade kollegor som stöttar och hjälper varandra!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Maneki Revision.

Om företaget

Maneki Revision är en modern revisionsbyrå i Stockholm inom verksamheterna revision, skatt och rådgivning med mer än 30 års erfarenhet inom revisionsbranschen. Redan 1993 startades det som ligger till grunden för Maneki Revision. Maneki har en lång och bred erfarenhet med kunder från olika typer av verksamheter och branscher. Deras arbetsplats är modern och digitaliserad med ett flexibelt arbetssätt. Maneki satsar på din kompetensutveckling eftersom de vill att deras medarbetare ska vara bättre än deras konkurrenters. Idag är de totalt 16 anställda, i Stockholm och i Strängnäs och det är en familjär mix av medarbetare, som är lika passionerade som erfarna.

Arbetsuppgifter

I rollen som revisor granskar och reviderar du företagets kunders redovisning samt styrelsens förvaltning. I arbetsuppgifterna ingår det även rådgivningstjänster avseende skatt och redovisningsfrågor. Hos Maneki får du chansen att vara delaktig i hela kedjan, från att träffa kunder, hantera revision, vara med vid granskning av bokföring, bokslut samt granskning av årsredovisning.

I takt med att du får mer erfarenhet kommer du få större ansvar och själv kunna styra ditt arbete. Maneki Revision arbetar med kunder inom olika branscher och beroende på dina intressen finns det således möjligheter till specialisering. Lärande och personlig utveckling är för Maneki en självklarhet. För att skapa de bästa förutsättningarna har de grundat Maneki Academy – en plats för dig som vill nå nästa nivå av kunskap och expertis.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Magisterexamen alternativt kandidatexamen inom företagsekonomi eller motsvarande utbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Erfarenhet från en annan revisionsbyrå eller redovisningsbyrå är meriterande

För att trivas i rollen tror vi att du har förmågan och ett intresse av att samarbeta med andra människor. Du har lätt för att anpassa dig till andras åsikter samt lätt för att se syftet med helheten i gruppen. Som person sätter du upp och håller tidsramar, samtidigt som du har en öppenhet för förändring och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Vidare har du förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och prioriterar rätt saker. Du har drivkraften att följa regler, överenskommelser och säkerställer att fullfölja det som utlovas.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Revisor, företagsekonomi, redovisning, Heltid, Stockholm, nyexaminerad, årsredovisning, bokföring, revision, ekonomi,

Dela detta jobb

logo
Revisorsassistent / Nyexad ekonom till Maneki Revision

Bravura