ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Revisorassistent

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Revisorassistent

Trivs du i en roll där du får vara analytisk, problemlösande och arbeta nära kunder? Vill du arbeta i ett företag där det är högt i tak och du har goda möjligheter att utvecklas i din roll? Hos Aktiv revision får du arbeta tillsammans med kvalificerade kollegor som stöttar och hjälper varandra.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aktiv Revision i Gävle AB.

Om företaget

Aktiv Revision är en stor aktör i Gävle som arbetar med revision redovisning, ekonomisk rådgivning och skattekonsultationer. Målsättningen för Aktiv Revision är att deras arbete ska vara anpassat för kundens behov och tillföra ett värde, samtidigt som att det ska vara kostnadseffektivt. Med erfarna medarbetare garanterar de en hög tillgänglighet, god service och bra kvalitet. Aktiv Revision består idag av 17 medarbetare som tillsammans på kontoret i Gävle bidrar till en familjär stämning, samtidigt som företagskulturen hos företaget är involverande och håller en professionell nivå. Aktiv Revision satsar på sina medarbetare och erbjuder kompetensutveckling genom både interna och externa kurser.

Arbetsuppgifter

I rollen som revisorassistent utför du revision tillsammans med påskrivande revisor eller i ett större team. Då arbetet innebär många möten med olika människor sätts stort värde på social kompetens samt flexibilitet då varje kund är unik. Hos Aktiv Revision får du chansen att vara delaktig i hela kedjan och arbetar nära kunden för att på så sätt skapa en uppfattning om företagets verksamhet. Arbetet innefattar granskning av bokföring, bokslut och årsredovisning samt att genomföra riskanalyser. Du arbetar med flera kunder parallellt där du ges möjligheten att få inblick i olika branscher. Rollen som revisorassistent innebar mycket ansvar där du har möjlighet att gradvis växa in i din roll. Vid start får du en gedigen genomgång om företaget, medarbetare, arbetsmetodik samt praktiska detaljer.

• Granskning av bokföring, bokslut och årsredovisning
• Analysera kundernas verksamhet samt göra riskanalyser
• Kundkontakt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Högskoleutbildning inom ekonomi
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Arbetslivserfarenhet inom liknande byrå är meriterande
• B-körkort är meriterande

Vi söker dig som har ett stort engagemang för ditt arbete och trivs i en roll med eget ansvar där du självständigt driver ditt arbete framåt. Du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och prioriterar rätt saker. Då du ansvarar för dina egna uppdrag ser vi att du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete samt att du har lätt för att sätta dig in i olika situationer och se detaljer. Vidare är du en kommunikativ person som trivs med att prata med kunder och strävar alltid efter att ge förstklassig service. Det visar du genom att jobba rådgivande i kunddialogen och ser alltid till att göra det lilla extra för kunden.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Gävle
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Revision, revisionsassistent, Gävle, ekonomi, redovisning, heltid, årsredovisning, revisor, riskanalys

Dela detta jobb

logo
Revisorassistent

Bravura