ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Revisor till KPMGs Ethics & Independence team

Ort
Utgår

2022-06-20

Ansök nu

Revisor till KPMGs Ethics & Independence team

KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag och en trygghet för våra kunder i den snabbrörliga värld de verkar i - vi förmedlar insikt och guidar våra kunder på den förändringsresa de alla befinner sig på. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värd. Vår verksamhet omfattar även annan rådgivning, consulting, transaktionsrådgivning, revision och skatterådgivning.

KPMG söker nu en revisor till vårt Ethics & Independence team, en del av vår interna funktion inom Quality & Risk Management. Vi är idag ett tjugotal medarbetare, som hanterar alltifrån systemstöd i våra risksystem till kvalitetskontroller och oberoendefrågor.

Om oss

Vår bransch är hårt reglerad av lagstiftare och tillsynsorgan. Revisionsverksamheten och delar av rådgivningsverksamheten styrs av såväl svenska som internationella lagar och regler.

Funktionen Quality & Risk Management utgör en central del av vår kontrollstruktur och utför bl. a kvalitets- och riskkontroller med stöd av särskilda team samt lämnar löpande råd och stöd till medarbetare inom affärsverksamheten. Vi behöver nu förstärkning av dig som vill arbeta både analytiskt och konsultationer inom området etik och oberoende.

Din roll hos oss

Vi söker dig som vill arbeta i en utvecklande, utmanande, internationell och dynamisk miljö som präglas av snabb förändring och ökade krav. Du kommer att bl.a. att arbeta med granskning av regelefterlevnad, bedömning av icke-revisionstjänster, riskanalys och uppföljning samt rådgivning till organisationen inom dessa områden. Du förväntas också bli en expert i regelverksfrågor inom revision. Du kommer att ingå i Ethics & Independence teamet som idag består av sex medarbetare.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande och spännande vardag där vi arbetar tätt ihop och utbyter erfarenheter och kunskaper varje dag. Hos avdelningen Quality & Risk management har alla medarbetare en viktig funktion att fylla där vi hoppas att just du vill ingå.

Du förväntas delta i olika interna och externa utbildningar som krävs för att hålla dig á jour med interna och externa regler och lagar. Vi arbetar efter en hybrid modell, där du arbetar både på vårt kontor på Vasagatan och hemifrån.

Avdelningen Quality & Risk välkomnar medarbetare med olika bakgrund och vi är idag ett team med stor mångfald och representerar olika kulturer, nationaliteter, ålder och kön.

Dina egenskaper och kvalifikationer

För att trivas långsiktigt i rollen drivs du av att arbeta både individuellt och i grupp och har förmågan att hantera flera parallella aktiviteter. Som person är du är analytisk och noggrann.

Du har en naturlig nyfikenhet, god kommunikativ förmåga och är ansvarstagande och omdömesgill.

Du innehar en akademisk examen inom ekonomi och/eller juridik. Vi ser gärna att du erfarenhet av att arbeta i team och /eller leda andra. Vidare har du minst 5 års arbetserfarenhet från externrevision. Alternativt har du flerårig erfarenhet från internrevision med gedigen kunskap i regelverksfrågor.

Vi ställer stor vikt vid personliga egenskaper.

Att du har förståelse för och insikt i det pragmatiska tillvägagångssätt som krävs i arbetet hos Quality & Risk för att klara uppdraget, är en fördel.

Du behöver kunna kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zerin Baran på 072-032 87 86, zerin.baran@sharprecruitment.se eller Fanny Wallin på 072 378 75 17, fanny.wallin@sharprecruitment.se.

Dela detta jobb

Revisor till KPMGs Ethics & Independence team

Sharp Recruitment & Consultants