ekonomijobb.se

Logga

Revisor till BDO:s nya storsatsning i Linköping

Företag BDO
Ort
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Revisor till BDO:s nya storsatsning i Linköping

Hos oss får du möjligheten att växa som individ och yrkesperson.

På BDO sätter vi medarbetarna främst. Anledningen är enkel, vi ska bli bäst på service och den levereras bäst av våra medarbetare. Därför satsar vi på kompetensutveckling i form av utbildningar och skapar förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi arbetar i en prestigelös och inkluderande kultur där alla har möjligheten att växa, både som individ och yrkesperson. Vi tror att det är vår samlade kompetens och vår kultur som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner, både här i Sverige och internationellt.

BDO:s drivkraft och våra värderingar — vad vi står för, har visat sig framgångsrikt utifrån hur våra kunder upplever oss. För femte året i rad visar Svenskt Kvalitetsindex mätning att vi har branschens nöjdaste kunder.

Vill du vara med och utveckla branschens bästa leverans och största kundupplevelse?

Var med och bygg upp BDO:s nya kontor i Linköping! Vi ska tillsammans bygga upp det ledande fullservice-kontoret (revision/rådgivning/företagsservice/skatt) med drygt 30 medarbetare som ska vara det naturliga valet för ägarledda företag i Linköping med omnejd. Vi kommer att samarbeta med våra kontor i Jönköping och Nyköping. Vi kommer att fokusera på kundgruppen ägarledda medelstora företag med mellan 10-50 anställda. Vi vill vara med på våra kunders tillväxtresa och ser att det finns många företag i uppstartsfas som är i stort behov av en rådgivare och/eller revisor. Vi ska vara företagens naturliga val!

Vi erbjuder
Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från början mycket ansvar. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö.

Vi förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Du involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänste­utbud innebär att vi kan hjälpa dem på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. Har du en näsa för affärer är vi övertygade om att du når extra högt.

Hos BDO värdesätter vi service-och relationsdrivna personer som brinner för att leverera marknadens bästa kundupplevelse i alla lägen. Vi ser även att du som medarbetare är proaktiv i ditt arbete och trivs med att arbeta i en progressiv miljö där vi ständigt jobbar framåtblickande.

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att revidera kundföretagens räkenskaper och förvaltning. Kundernas storlek varierar och det förekommer internationella uppdrag där vi samarbetar med BDO i övriga världen. Beroende på antal års erfarenhet som revisor och om du har auktorisation så kommer ansvarsnivån förstås att variera. Som auktoriserad har du det affärsmässiga ansvaret, huvudansvar mot kund för hela revisionsarbetet, arbetsleder ditt team med revisorsassistenter samt har ansvar för slutavstämning och avrapportering. Självklart finns dina kompetenta kollegor inom BDO som stöd. Uppdragen sker till stor del ute hos kunderna som kommer att finnas i Linköping med omnejd. I denna tjänst rapporterar du till Kontorschefen för Linköpingskontoret. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och utgår från BDO:s kontor i centrala Linköping.

Vem söker vi?
Vi söker dig med mellan 4-6 års erfarenhet eller mer som revisor från medelerstor eller större revisionsbyrå. Det är meriterande om du är auktoriserad revisor. Du har erfarenhet av att sköta och ansvara för egna revisionsuppdrag på mindre/medelstora ägarledda bolag och har vana att vara både rådgivare och bollplank till kunderna. Du är auktoriserad revisor med aktuell auktorisation från Revisorsinspektionen (RI). Har du egna kunduppdrag/-volym ses det som meriterande. Eftersom BDO ingår i en global organisation behöver du ha goda kunskaper i engelska. Hos BDO värdesätter vi egenskaper som initiativkraft, målfokus, driv och social kompetens. Det sistnämnda innebär att du har servicekänsla och engagemang. Det är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga då vi på BDO arbetar i team. Att du känner igen dig i våra värdeord service- och relationsdrivna, kompetenta, proaktiva och progressiva ser vi som en självklarhet.

Frågor och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Constatera Search & Interim. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult/partner Lotta Belfrage Palmqvist på 0722-522 373 eller genom att maila ditt CV och ansökningsbrev till lotta.belfrage-palmqvist@constatera.se eller genom att ansöka direkt via www.constatera.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själv är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!

Välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Revisor till BDO:s nya storsatsning i Linköping

BDO