ekonomijobb.se

Revisor/momsspecialist på deltid till finansbolag

Ansök nu

Revisor/momsspecialist på deltid till finansbolag

Nu söker vi på Vindex en revisor/momsspecialist för deltidsuppdrag hos vår kund. Uppdraget startar omgående och pågår under ca sex månader. Omfattningen är 20-40% av en heltidstjänst vilket motsvarar ca 8-16 timmar per vecka. I rollen kommer du att stötta vår kund i olika momsfrågor och delta vid emissioner.

Placering: centrala Stockholm

För det här uppdraget söker vi en flexibel och engagerad person som snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter och förstå verksamheten. Du är van vid breda kontaktytor och har en god analytisk förmåga. Dessutom har du en civilekonomexamen eller motsvarade, revisionsbakgrund från Big 4  och har mycket goda kunskaper inom moms/skatt. Rollen kräver också att du har en god systemvana och tidigare deltagit vid emissioner.

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SRRE1320. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Stina Rydergård vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter ekonomer i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Dela detta jobb

Revisor/momsspecialist på deltid till finansbolag

Vindex AB