ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Revisor/kvalificerad utredare till Region Västernorrland

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

Revisor/kvalificerad utredare till Region Västernorrland

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Revisionskontoret genomför granskningar på uppdrag av de förtroendevalda revisorerna och bistår med annat erforderligt stöd/service till dem.

Arbetsuppgifter

Revisionen är självständig och fristående från regionens övriga verksamheter, men har hela regionen som arbetsområde. Arbetet som revisor/kvalificerad utredare innebär till största delen att du planerar, genomför och rapporterar kvalificerade granskningar av verksamhet, ekonomi och intern kontroll. Du redovisar granskningsresultatet både muntligt och skriftligt till de förtroendevalda revisorerna. Granskningsarbetet bedrivs enligt god revisionssed i kommunal verksamhet och branschorganisationen Skyrevs riktlinjer.

Vi arbetar till stor del självständigt men har ett öppet klimat där vi fungerar som bollplank åt varandra i granskningsarbetet. Vi anlitar även externa konsulter/revisorer inom ett antal områden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning mot samhällsvetenskap eller ekonomi. Vidare ser vi att du har erfarenhet inom något av följande områden: revision, kvalificerat utredningsarbete och/eller erfarenhet av kvalificerade administrativa tjänster i ledande funktioner. B-körkort är ett krav då det förkommer resor i tjänsten. Det är meriterande om du är certifierad kommunal revisor eller har utbildning som möjliggör certifiering av Skyrev. Det är också meriterande om du har erfarenhet av revision/kvalificerat utredningsarbete i offentlig förvaltning, t.ex. kommuner och landsting/regioner. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och har en analytisk förmåga. Du har även en hög integritet samt uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Placeringsort Härnösand med möjlighet till visst distansarbete.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen in med din ansökan via länken

https://www.rvn.se/sv/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/?eid=7026790615165764400

Vid frågor kontakta Ansvarig rekryterare Alexandra Åkermark Köhn

070-287 39 30 alexandra.kohn@jeffersonwells.se

Dela detta jobb

logo
Revisor/kvalificerad utredare till Region Västernorrland

Jefferson Wells