ekonomijobb.se

Om dig
Den person som vi söker ska ha relevant erfarenhet av revisionsbranschen för att kunna anta de arbetsuppgifter som vi har att erbjuda. Det innebär att personen behöver ha erfarenhet av revision och kundarbete inom revisionsbranschen. Vi arbetar i en problemlösande miljö med högt tempo och personen behöver kunna hantera stressiga situationer och att kunna arbeta mot fasta leveranstidpunkter.

Din profil
Utbildning
KRAV

  • Företagsekonomi med inriktning mot redovisning/revision
  • Univeritets- eller högskoleutbildning som uppfyller kraven för revisorexamen

Kompetenser
KRAV
 Civilekonomexamen

Språk
KRAV
Engelska:

Körkort
 B

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en auktoriserad revisor eller en revisorsassistent som kommer skriva revisorsexamen inom 1 - 2 år. Arbetet innebär mycket kundkontakter och att vara kundansvarig för ett stort antal kunder som byrån har. Sedvanlig revision enligt god revisionssed där vi arbetar i programvaror från Wolters Kluwer samt tillhörande rådgivning till våra kunder.

Övrigt
Anställningsvillkor
För rätt person så finns det goda möjligheter att bli delägare inom vårt delägarprogram.

Om oss: 
Vi är ett relativt ungt företag som startade 2015. Idag arbetar här 5 medarbetare, varav 2 personer arbetar inom revision och 3 personer med redovisning. Vi arbetar i ett öppet kontorslandskap där kunskapsdelning är en grundpelare i vår gemensamma utveckling. Vi arbetar med kunder som främst finns i Norrköping med omnejd, men det finns kunder från Stockholm till Göteborg samt från Sundsvall ner till Småland. En positiv grundinställning i kombination med ett analytiskt angreppssätt och ett driv för att överträffa kundernas förväntan har gjort oss till Östergötlands tillväxtbyrå 2018.

Kontaktpersoner

Ola Jakobsson, Delägare
ola.jakobsson@especto.se
0723319428

Revisor

Företag Especto AB
Ort
Utgår

2018-12-21

Ansök nu

Dela detta jobb