ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Revisionsledare – Ringhals AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-23

Ansök nu

Revisionsledare – Ringhals AB

Är du en problemlösande person som tycker om att arbeta strategiskt och leda projekt? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Om jobbet

Gruppen för Revisionsledning söker en Revisionsledare till Ringhals 3. Vi söker därför Dig som tycker om att leda andra och har en vilja att utvecklas i en spännande miljö med många möjligheter. Vi erbjuder ett stimulerande och utåtriktat arbete där du som Revisionsledare arbetar som projektledare för hela revisionen och ingår i ett team med ansvar för att leda, styra samt planera revisionsplanering samt följa upp revisionen tillsammans med övrig personal på Ringhals. Arbetet består i förberedelsefasen av samordning av aktiviteter som utförs under revisionen exempelvis underhåll, ändringsarbeten, provningar, avställningar etc. för att skapa ett säkert och effektivt revisionsgenomförande. Under själva genomförandet är fokus även på uppföljning, analys och omplanering.

Tjänsten innebär en unik möjlighet att lära sig ett intressant och utmanande yrke. Du kommer att arbeta parallellt med dagens Revisionsledare för att successivt växa in i arbetsuppgifterna och på sikt kunna ta ansvaret som Revisionsledare.

Om dig

Vi söker dig som har en grundutbildning som Högskoleingenjör alternativt erfarenhet av arbete i kärnteknisk verksamhet kombinerat med utbildning som Gymnasieingenjör. Drifterfarenhet från PWR- anläggning eller god anläggningskännedom på Ringhals är meriterande.

För att trivas med denna tjänst söker vi dig som har lätt för att leda, planera, organisera och prioritera arbete på ett säkert och effektivt sätt. Arbetet kräver att du kommunicerar tydligt genom att säkerställa att budskap och förväntningar nått berörda medarbetare. Tjänsten innebär samarbete med andra både inom och utanför Ringhals vilket förutsätter att du har lätt för att skapa och bevara kontakter. Är du drivande och lyckas hålla fast motivationen, då har du goda förutsättningar att lyckas i rollen! Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Om oss

Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Ringhals är en spännande del av Vattenfall där äldre teknik blandas med omfattande investeringar i ny teknik och nya system. Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals

Övrig information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Oscar Örnborg (070-244 06 69).

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Evelyn Fjellsdotter (073-088 20 37).

Våra fackliga representanter är: Johanna Dannberg – Akademikerna, Eva-Lena Green – Unionen, Lars Nydén – Ledarna, Mårten Walfridsson – SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Placeringsort: Ringhals

Välkommen med din ansökan senast den 23 maj 2022

Vi ser fram emot din ansökan så tveka inte – sök redan i dag!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

  Location: Varberg

Dela detta jobb

Revisionsledare – Ringhals AB

Vattenfall AB