ekonomijobb.se

Retail Space Specialist sökes till Elfa

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Retail Space Specialist sökes till Elfa

Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet. I vår produktportfölj ingår bland annat måttanpassade skjutdörrar och vägghängda eller fristående förvaringslösningar – allt i hållbar, funktionell design av högsta kvalitet.

Företaget grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store, USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är börsnoterat på New York-börsen. Elfa har tre fabriker och sju säljbolag i Europa. Koncernen rapporterade en omsättning på cirka 1 155 miljoner kronor för räkenskapsåret 2020 och hade vid slutet av samma år 438 medarbetare.

Huvudkontoret ligger i Malmö.


RETAIL SPACE SPECIALIST SÖKES TILL ELFA

Drivs du av goda relationer, utveckling och att implementera nya idéer? Vill du vara en viktig länk mellan säljteamet och marknadsavdelningen samt arbeta med optimera företagets försäljning? Är du redo att ta nästa steg in i en ny position på ett bolag som värderar kvalitet och affärsmässighet högt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Retail Space Specialist på Elfa ansvarar du för att planera och implementera detaljhandelslösningar för nya produkter och segment. Du arbetar aktivt med att identifiera lösningar för framtida tillväxt baserat på kategoriinsikter, marknadsdata och space management. Därutöver arbetar du nära säljorganisationen och utbildar samt supporterar KAM och säljare i butiksplanering, Elfas butikskoncept och kundupplevelse. Du spenderar cirka hälften av din tid ute i butiker och säkerställer att Elfa ytorna optimerar vår försäljning. Vidare har du en nyckelroll i att bygga relationer, skapa samsyn och en gemensam agenda med kunder.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Leda implementeringen av Elfas butikskoncept samt säkerställa ombyggnationer för att optimera försäljning.

  • Analysera hur utrymmet i butiken används på bästa sätt.

  • Ansvara för planogram och identifiera gap och möjligheter till ökad försäljning.

  • Supportera och utbilda KAM och säljare i butiksplanering och space management.

  • Bygga relationer med nyckelkunder för att skapa samsyn och gemensam agenda.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Elfa söker dig som har goda kunskaper inom detaljhandeln, med fokus på space management och vill ta nästa steg i utvecklingen av butiker hos återförsäljare. Det är en ny position där du blir en viktig länk mellan säljteamet och marknadsavdelningen. För att trivas i rollen som Retail Space Specialist är du en entusiastisk och kommunikativ lagspelare som är en fena på att få saker gjorda och skapa relationer. Vidare har du ett analytiskt och strukturerat förhållningssätt och drivs av att leda projekt samt implementera nya idéer. Att agera affärsmässigt, hålla hög kvalitet och ta initiativ ser du som en självklarhet.

Viktigt för tjänsten:

  • Akademisk bakgrund inom ekonomi eller motsvarande.

  • Fem års erfarenhet från en liknande tjänst inom detaljvaruhandeln eller byggmaterialhandeln.

  • Flytande kunskaper i svenska och engelska.

  • God samarbets- och kommunikationsförmåga.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Retail Space Specialist är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Elfa på deras huvudkontor i Malmö. Du ingår i ett team som präglas av engagemang och utveckling och rapporterar till Marketing Manager. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och fina förmåner ingår i tjänsten.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Dela detta jobb

Retail Space Specialist sökes till Elfa

Eterni Sweden AB