ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Reskontrachef till Söderberg & Partners

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Reskontrachef till Söderberg & Partners

Drivs du av förändring, utveckling och ledarskap? Har du erfarenhet som reskontrachef? 
Då kan tjänsten som Reskontrachef på Söderberg & Partners vara något för just dig!

Söderberg & Partners söker just nu en engagerad och framåtlutad Reskontrachef med ansvar för både Kund- och Levreskontra.

Som Reskontrachef har du en nyckelroll i att fortsätta bygga en stark avdelning med ansvar för bolagets fakturaflöden med fokus på kontinuerlig vidareutveckling och process-effektivisering. Du kommer att vara en del av Söderberg & Partners svenska ekonomiavdelning som består av närmare 50 personer och rapportera till Head of Financial Shared Services.

I rollen ingår: 

  • Helhetsansvar för Kundreskontra och Levreskontra

  • Initiera och driva processutveckling, effektivisering och förbättringsprojekt

  • Säkerställa kontinuerlig kvalitet i arbetsprocesserna inom funktionen

  • Säkerställa att administrativa ärenden hanteras effektivt, korrekt och professionellt       

  • Genuint intresse och erfarenhet av att arbeta med system och automatisering

  • Samverka både inom och utanför företaget med intressenter, kunder och beställare  

  • Representera ekonomifunktionen i diverse forum

  • Personalansvar för en grupp om 8 personer

  • Coacha och entusiasmera medarbetare och driva gruppen framåt

 

Din profil

För att trivas och ha bästa förutsättningar att axla rollen som Reskontrachef ser vi att du är van att arbeta i en snabbrörlig miljö från transaktionsintensiv verksamhet med större flöden. Du har erfarenhet som Reskontrachef med personalansvar och brinner för att utveckla, effektivisera och automatisera processer och arbetssätt. Som person är du trygg, tydlig och kommunikativ. Du är van att arbeta med förbättringsprojekt och processutveckling och trivs som bäst i en flexibel och dynamisk miljö med många kontaktytor. Du har förmågan att lyfta blicken och se utvecklingsområden och hitta lösningar.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Söderberg & Partners med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se eller 070-842 13 77.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande aktörer inom förmögenhetsförvaltning och erbjuder rådgivning till privatpersoner, företag och institutioner.

Söderberg & Partners har utvecklats från att vara ett litet entreprenörsdrivet bolag till att bli en av Sveriges ledande förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Det är en mycket spännande resa och utvecklingen pågår kontinuerligt.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Vår uppfattning är att en blandning av kompetenser och egenskaper som kompletterar varandra skapar de bästa resultaten och vi arbetar aktivt med hållbarhet, för både medarbetare och miljö.

Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

 

Dela detta jobb

Reskontrachef till Söderberg & Partners

Mpya Finance AB