ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Researcher / Talent Acquisition Specialist till Prodiem

Företag Prodiem
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-20

Ansök nu

Researcher / Talent Acquisition Specialist till Prodiem

Prodiem är ett rekryterings- och konsultbolag som är nischade inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. Sedan starten 2003 har vi hållit stenhårt på vår nisch, och vi vet att detta är en del av vår framgång. Vi har höga mål för vår verksamhet och ett av dessa är att vara ”top of mind” hos våra kunder, kandidater och konsulter – och ha kul under resans gång. Läs mer om oss på www.prodiem.se.

Vi har haft en stark tillväxt de senaste åren och har haft förmånen att fortsätta samarbeta med befintliga kunder men även fått fler nya kunder än någonsin. Vår plan är att fortsätta växa, därför behöver vi stärka vårt team med en Talent Acquisition Specialist och vi hoppas att det är du!

Vad vi kan erbjuda dig

En avgörande faktor till vår framgång är att vi har lyckats rekrytera fantastiska medarbetare till oss på Prodiem. Vi är ett familjärt, glatt och öppet gäng. Vi är högpresterande men har alltid nära till skratt, och vi är bra på att fira våra framgångar. Kontoret ligger i Vasastan där vi sitter i ljusa och trevliga lokaler. Vi arbetar flexibelt i en hybrid där du kan växla mellan kontoret och arbete hemifrån.

Om du kommer till oss så blir du en del av ett bolag som står för kvalitet framför kvantitet. Kandidater som vi levererar till våra kunder är en produkt av en gedigen och proffsigt genomförd process. Vi är inte ett bolag som räknar pinnar och mäter allt, utan vi fokuserar på kvalitet i alla steg. Vi värdesätter att alla på Prodiem ska känna stolthet i det vi gör och levererar.

Detta söker vi

Som Talent Acquisition Specialist kommer du arbeta i en bred roll som innebär ett nära samarbete med rekryteringsteamet, marknad och kandidater. Du kommer att ansvara för att söka upp och identifiera kandidater till våra rekryteringsuppdrag och underhålla vårt nätverk. Du kommer även att delta och driva Employer Branding aktiviteter för att attrahera talanger och stärka Prodiems varumärke. I rollen kommer du att tillhöra ett team på fyra Talent Acquisition Specialists som du kommer att ha ett tätt samarbete med.

Dina arbetsuppgifter

Som Talent Acquisition Specialist kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter där dina huvudsakliga är följande:

  • Delta på uppstartsmöten med rekryteringskonsult och kund för att få en tydlig bild av kundens behov

  • Ta fram rekryteringsrelaterade dokument så som annonser, PM och material kopplat till marknadsföring av rollen

  • Search av kandidater i vårt nätverk, LinkedIn och på andra externa kanaler via mail och telefon

  • Arbeta med tips och rekommendationer för att hitta de bästa kandidaterna

  • Telefonintervjuer med kandidater

  • Delta och driva Employer Branding aktiviteter, bidra med content till våra sociala medier och deltagande på mässor

Du som person

Som person är du positiv och uthållig med förmågan att ta egna initiativ. Att ha en inre glöd och få motivation från av att leverera ett bra resultat är avgörande för att lyckas i rollen. I och med att du har ett koordinerande ansvar bör du trivas i att vara ”spindeln i nätet”. Vi söker dig med energi, förmåga och en stark vilja att vara med att bygga vidare mot våra mål.

Din profil

Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap, ekonomi, beteendevetenskap eller motsvarande. Vi ser att du antingen kan komma direkt från studierna eller ha erfarenhet från HR, rekryterings- eller konsultbranschen. Det viktigaste är ett intresse för människor och rekrytering. Tar du examen i vår finns det också möjlighet till extrajobb under våren för att sedan börja på heltid efter att du avslutat dina studier.

Vi är taggade på att få en kollega till vårt härliga team! Är det du? Tveka inte på att skicka in din ansökan!

Vid frågor kontaktar du Filippa Gernandt, på filippa.gernandt@prodiem.se eller tfn 073-384 23 94

Dela detta jobb

Researcher / Talent Acquisition Specialist till Prodiem

Prodiem