ekonomijobb.se

Logo

Reporting Manager till spännande bolag i centrala Göteborg

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-09

Ansök nu

Reporting Manager till spännande bolag i centrala Göteborg

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi för kunds räkning en Reporting Manager. I denna roll får du chansen att utvecklas och ta nästa steg i karriären på ett bolag i framkant! Som Reporting Manager kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som att göra månads- och årsbokslut samt skatteredovisning, ansvara för rapportering, vara delaktig i projekt där nya rutiner och system skall sättas upp, driva utvecklingsprojekt samt vara kontaktperson för externa parter som exempelvis externrevisorer. I denna roll rapporterar du till Country Controller Nordic.

Detta är ett konsultuppdrag initialt med goda möjligheter till anställning hos kund. Här får du verkligen chansen till en riktigt spännande arbetsdag tillsammans med engagerade och trevliga kollegor i en arbetsmiljö med högt i tak och trivsamt klimat.

Vem söker vi till denna roliga roll?
För att trivas i rollen som Reporting Manager tror vi att du som söker har en examen inom ekonomi och minst 3 års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du har gjort bokslut självständigt och då gärna för bolag i internationell koncern. Har du dessutom haft personalansvar är detta meriterande men inget krav. Du behöver känna dig trygg inom skatt och moms och kanske har du drivit utvecklingsprojekt inom dessa områden tidigare.

Vi ser helst att du har arbetat i ett större IT-system tidigare, där M3 eller Hyperion Suite är meriterande.

Som person tror vi att du är en riktig lagspelare som tar ansvar för ditt arbete och är mån om att det görs på bästa sätt. Du är kommunikativ och har en positiv och prestigelös inställning. Tillsammans med dina kollegor ser du till att arbeta proaktivt och ligger i framkant med ditt arbete.

Du erbjuds
Ett riktigt spännande jobb som Reporting Manager hos vår kund som sitter i fina och trevliga lokaler i Mölndal. Du kommer initialt att vara anställd hos Jurek som konsult med ambition att bli anställd direkt hos kund framöver. Detta är en roll där du verkligen får möjlighet att utvecklas, ta ansvar och ha en riktigt spännande och lärorik arbetsdag.

Varmt välkommen med din ansökan idag, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag! Vid frågor går det fint att maila ansvarig rekryterare, Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Reporting Manager till spännande bolag i centrala Göteborg

Jurek Bemanning