ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Relationsskapande Strategisk Inköpare

Ort
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Relationsskapande Strategisk Inköpare

Då en av våra nuvarande strategiska inköpare går vidare i karriären, söker vi nu en ersättare. Då företaget har expansiva planer finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig att påverka din, och företagets utveckling framåt. Brinner du för driva affärer och värdesätter ett starkt kundfokus? Då är detta rollen för dig!

Om tjänsten

Vi söker nu dig som har erfarenhet av rollen som strategisk inköpare inom verkstadsindustrin med skärande bearbetning eller mekanik, eller vill ta steget och få nya utmaningar. Du erbjuds en spännande möjlighet där du med din praktiska erfarenhet kan få utvecklas i en ny roll. Tjänsten innebär att jobba med olika kundprojekt där det ingår att hitta leverantörer, utvärdera dem, förhandla, skriva avtal, följa upp leveranssäkerhet samt kvalitetsutfall. I tjänsten ingår att ständigt utveckla både leverantörs- och kundrelationer. Du strävar ständigt efter att uppnå den bästa materialförsörjningskedjan för att säkerställa prestanda och leverans från leverantör och till kund.

Med ett sinne för att göra bra affärer spelar du en viktig roll för våra kunder oavsett storlek. Utifrån din praktiska erfarenhetsbas utvecklas du inom inköp och sälj

Du kommer ingå i ett team av sex personer där det ingår såväl operativt som strategiskt inköp, samt medarbetare inom teknik och kvalite, som sitter i helt nyrenoverade lokaler.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av rollen som strategisk inköpare. Du har ett teknikintresse som gör att du kan förstå ritningar och har materialkännedom. Din tekniska kompetens använder du för att på olika sätt hantera en rad olika frågeställningar som kan behöva utvärderas.

Du är drivande och lösningsorienterad och sätter stort värde i att hantera många olika uppgifter. Vidare är du strukturerad och noggrann och har ett flexibelt förhållningsätt.  

Vidare är du en person som drivs av affärer och utveckling. Du har god social förmåga då du hanterar leverantörer och kunder. Du har ett förhållningssätt som bygger på långsiktighet gentemot kunder och leverantörer, och tycker om att ha många kontakter och kontaktytor.

Arbetet kräver tekniskt kunnande såväl praktiskt som teoretiskt.

Kunskaper inom LEAN, planering-och förbättringsarbete är meriterande.

Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift. God datorvana inom Excel krävs

Meriterande är tidigare arbete i affärssystemet Monitor.

Om arbetsgivaren

Montex är en växande kontraktstillverkning som utmanar det traditionella valet av samarbetspartner. Med lång erfarenhet av sourcing och montering av olika produkter, till kunder både i Sverige, Frankrike och USA har vi visat att hög kvalitet och flexibilitet är ett vinnande koncept för oss.

Vi är erkänt duktiga inom följande områden, inköp, logistik, montering, distribution och eftermarknadstjänster. Produktutveckling och produktoptimering görs tillsammans med kunder och våra partners inom olika specialistområden.

Våra kunder finns inom livsmedelsindustrin, industrin, miljö-och medicintekniska sektorn. Vår breda kompetens gör att det vi hanterar såväl mekanik, elektronik, pneumatik och andra närliggande områden. Verksamheten utgörs av 60 % exportförsäljning.

Utifrån kundens behov och vår unika kunskap om sourcing och logistik designar Montex ett materialflöde för att åstadkomma en lägre totalkostnad och högre leveransprecision

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Montex med Telin och du söker tjänsten via "ansök nu".

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Richard Herbertsson på telefon 072-33 77 455 eller e-post richard@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Relationsskapande Strategisk Inköpare

Telin Rekrytering & Konsult