ekonomijobb.se

logga

Rekryteringsspecialist till internationellt företag i Karlskoga

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-17

Ansök nu

Rekryteringsspecialist till internationellt företag i Karlskoga

AxÖ Consulting AB har gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen. Vi arbetar med att förse regionens näringsliv och offentliga sektor med rätt kompetens. Vi vill se våra kunder växa och lyckas och vi vill växa och lyckas med dem. Vi sitter strategiskt placerade i Karlskoga och Örebro, två industristäder med flertalet välkända nationella och internationella bolag.

För ett längre konsultuppdrag söker vi nu en erfaren rekryterare som är redo att axla rollen som rekryteringsspecialist hos en av våra kunder. En ansvarsfull och utvecklande roll för dig som trivs i ett högt tempo och med mycket socialkontakt. Här blir du spindeln i nätet i företagets arbete för fortsatt kompetensförsörjning. 

Arbetsbeskrivning

I rollen som rekryteringsspecialist kommer du att arbeta tillsammans med kollegor i en internationell miljö. Arbetet innebär att du tillsammans med rekryterande chef kommer att ha ett övergripande ansvar för företagets kommande rekryteringsprocesser. Du kommer att arbeta brett inom området och följa processen från start till mål i ett nära samarbete med beställande chefer och övriga HR-funktioner inom bolaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Säkerställa kravprofil, annonsering, samt arbeta med search i olika kanaler/sökmotorer.
  • Arbeta med urval, genomföra telefonintervjuer, djupintervjuer, referenstagning
  • Analysera personlighetstester
  • Personbedömningar och konsultation med beställande chefer.

Du kommer att vara ansiktet utåt mot företagets kandidater och kommer ständigt att arbeta för att marknadsföra företaget som en positiv och professionell arbetsgivare. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har utbildning inom HR området samt några års erfarenhet av rekryteringsarbete. Vi ser det som merit om du tidigare arbetat med tillsättningar av ingenjörer och chefer samt är van användare av personlighetstester. 

Som person är du utåtriktad och driven. Du är kommunikativ, ödmjuk och besitter ett stort tålamod. Ditt arbetssätt präglas av struktur och professionalism. 

För att lyckas i rollen krävs att du är flytande i det svenska och engelska språket.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag hos en av våra kunder i Karlskoga. Uppdraget förväntas starta under hösten 2020 och pågå i ca 6 månader med goda chanser till förlängning. Frågor om tjänsten besvaras av vår konsultansvariga på mailadress: Angelica.Maenpaa@axoconsulting.se

Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Flytta till Örebroregionen

Örebroregionen får år efter år topplaceringar när Sveriges bästa logistiklägen rankas. Det blir gärna så när man når 70 procent av landets befolkning inom 30 mil. Som bosatt i Örebroregionen har du nära till butiker, grönområden, fritidsaktiviteter och sjöar oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Kanske är det därför man trivs så bra här?

I samband med din flytt till Örebroregionen erbjuder AxÖ Consulting en unik medflyttarservice. Vi hjälper dig och hela din familj att finna rätt sysselsättningar för att ni ska trivas i er nya stad. Kontakta oss så berättar vi mer.

Dela detta jobb

logga
Rekryteringsspecialist till internationellt företag i Karlskoga

AxÖ Consulting